Jdi na obsah Jdi na menu

Základní info o Lize bláznů

LIGA BLÁZNŮ funguje od roku 2013 a postupně se hrálo pod několika provozovateli fantasy v ČR. Nejprve to byla Fantasy liga na Seznamu (2013 až 2016), poté Fan Liga pod Gambrinusem (2016 - 2017) a nakonec a nejdéle se hrálo se Sazka Fantasy (2017 až 2023). Kruh se jakoby uzavřel a po 11 sezónách se Liga bláznů opět hraje tam kde začala, na Seznamu.

istockphoto-510853415-612x612--1-.jpg 

HISTORIE ligy bláznů se píše více jak 10 let a je kam se ohlédnout, proto má na webovkách má své menu. Najdete zde v podmenu, VZNIK LIGY BLÁZNŮ, je zde SÍŇ SLÁVY a fotogalerie s reporty ze SETKÁNÍ KOUČŮ. Archiv a výsledky jednotlivých ročníků od sezóny 2013/14 jsou v menu "ARCHIV SOUTĚŽÍ".

Upozornění na aktualizace a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče.

Pokud žádnou ze zmiňovaných sociálních sítí nepoužíváte, můžete pro komunikaci se skupinou a správci využít email: fantasyliga@volny.cz, vaše dotazy určitě budou zodpovězeny. Nebo můžete napsat svůj dotaz do diskuze v přihláškách do soutěže, nebo sem níže pod příspěvek. INFO k přihlášení do české fantasy >> ZDE, info k přihlášení do anglické fantasy >> ZDE.


Každým rokem se hraje o vypsané postupy do vyšších soutěží ale i sestupy. Liga bláznů si zakládá na aktivním přístupu přihlášených účastníků, vyhrazuje si tak právo a možnost neaktivní hráče případně vyloučit. To se stává výjimečně, pokud je na kontě přihlášených týmů delší dobu "nulový" zisk fantasy bodů.

Fantasy tým LIGY BLÁZNŮ pracuje ve složení Jirka Marval (PiratesACS), Fanda Řezáč (OCHD), Jirka Drha (FC Zorzz) a Michal Vrba (Rakitic).

Těšíme se na Vaši případnou aktivní účast


Aktuálně LIGA BLÁZNŮ spravuje tyto soutěže:

- ČESKÁ LIGA: 1. liga, 2. liga, 3.liga, Divize, Okresní přeborTOP 10 koučů kola, Superliga

- PREMIER LEAGUE: od jara 2024 se plánuje se 1. až 3. liga

- EVROPSKÉ POHÁRY

- BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář