Jdi na obsah Jdi na menu

Fantasy Fotbal 2023/24 bude na Seznamu

(aktualizováno dne 4.7.2023)
Na sport.cz vyšel další článek o nové Fantasy i s 30. min podcastem a jsou venku první informace jak se bude hrát. Vypadá to hodně zajímavě .
- mini-ligy budou, takže budu pokračovat v Lize bláznů s týmy tak jak skončily, včetně postupů a sestupů
- uzávěrky sestav budou 90 min před výkopem, aby nešlo chytračit z zveřejněných sestav na Livesportu
- nově bude lavička, podobně jako kdysi na Fanlize
- budou i další novinky, klikněte si na tento >> ​​odkaz a dozvíte se více

 

(zveřejněno 30.6.2023) ​Potvrdila se zpráva, že Fantasy Fotbal pro sezónu 2023/2024, bude dělat Sport.cz na portálu seznam. Nastal tak návrat ke kořenům, neboť Liga bláznů začínala v roce 2013 právě na seznamu (viz "Historie" >> vznik Ligy bláznů).

Oficiální oznámení že Fantasy liga bude od 11. července na Sport.cz, přinesl portál seznam dne 28.6.2023. Celý článek a prvotní info o nové fantasy naleznete >> zde.

Sezóna 2023/24 >> 11. ročník LIGY BLÁZNŮ. Další vývoj a historie pokračuje ...

- Asi ale jen česká F:L, o anglické PL zatím nikde žádná zmínka. V záloze je originál Premier League, kde bych skupinu Liga bláznů vytvořil.
- Buďte ve střehu, jak spustí registrace na Sport.cz a budou pravidla venku, tak začnu soutěže Ligy bláznů plnit a postupně obsazovat. Snad budou duely a souboje v mini-ligách? Pokud ano, zachoval bych všechny skupiny a jejich účastníky.
- Znovu apeluji s prosbou na hráče/kouče, co budou hrát Ligu bláznů i nadále. Až se budete registrovat na fantasy Sport.cz, ponechte si svůj "nick/název týmu", co jste měli na Sazka Fantasy. Bude to pak vše jednodušší.
 
Děkuji za pochopení a těším se na vás a souboje v nové fantasy.
(pirates)