Jdi na obsah Jdi na menu

Divize a Okresní přebor Ligy bláznů po 17. kole

Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků informujeme na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, klikněte na některý z předchozích modrých odkazů a dejte sledovat skupinu. Nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

tit_divize200.lb.jpg

DIVIZE Ligy bláznů má 100 neměnných účastníků a bojuje celý podzim (do 19. kola) o více jak 50 postupových míst do připravovaných čtyř jarních divizních skupin A, B, C, D (mělo by jich být minimálně 56). Zde se již budou hrát duely „každý s každým“ ve skupině, jako se hrají ve vyšších výkonnostních soutěžích.  Drtivá většina divizních hráčů jsou nováčci v LIZE BLÁZNŮ, proto žádáme hráče, kteří se pohybují do 60 místa, "napište název vašeho týmu" a zašlete jej na email: fantasyliga@volný.cz. Neuteče vám tak odkaz pro zařazení do určené divizní skupiny, bude vám zaslán na váš email.


TOP 30 - 17. KOLA

lb-d-17-h.jpg

Koučové Divize jedou "bomby". Hned sedm, jich bylo z tohoto výběru umístěno v 17. kole v TOP 10 >> zde


PRŮBÉŽNÉ POŘADÍ:

Sedmnácté kolo v Divizi víceméně potvrzuje letošní podzimní ambice týmů a jejich koučů. Nadále vede Ondřej Gotthans (OG team), druhý je František Borovec s týmem Malenovice, třetí je Jan Korselt s týmem JKorz's 11. Bude velmi zajímavé sledovat, jak si nejlepší týmy z divize povedou na jaře v Evropských pohárech Ligy bláznů

lb-d-17-t.jpg

 

Již jen dvě kola zbývají do zimní pauzy v které nastane rozdělení min. 56-ti nejlepších týmů do čtyř divizních skupin. V jarní části  se budou ve skupinách hrát již duely, jako ve vyšších soutěžích Ligy bláznů. Pro ostatní týmy za 56 místem se nic měnit nebude, budou hrát jako doposud o body v žebříčku, které budou směroplatné pro obsazení soutěží LB 2024/25. Kompletní divizní „google tabulka“ Ligy bláznů s pořadím a jednotlivými body v odehraných kolech všech 100 účastníků >> ZDE.


OKRESNÍ PŘEBOR

Okresní přebor není a nebude nijak uzavřený pro nové zájemce. Oproti minulému kolu jsou zde v tabulce tři nové týmy a nejsou to žádná ořezávátka. Blitzkreig se díky nastřádaným podzimní bodům rázem objevuje v čele tabulky. Stejně jako v Divizi, také v Okresním přeboru zbývají do konce podzimu již jen dvě kola. Zde je průběžné pořadí a pro 4 nejlepší chystáme "vánoční překvapení" a zajímavý soutěžní bonus.

lb-op-17-t.jpg 

PS: pokud se někdo z čtenářů chce nově připojit a přidat do soutěžní komunity Ligy bláznů, nikdy není pozdě. Jestli již fantasy hrajete a přidáte se do naší skupiny, naskočí vám i všechny vaše dosavadní uhrané podzimní body. Návod pro přihlášení najdete >> zde.  

(pirates)