Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 17. kola F:L

O aktualizaci a přidávání webových příspěvků informujeme na sociálních sítích facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

web_17k.jpg

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z více jak 300 účastníků od 1. ligy po Okresní přebor, je „TOP 10 koučů kola“. Díky shodě 47 bodů se v tabulce nyní objevuje celkem 13 hráčských jmen.


- V 17. kole nemá žádné zastoupení v TOP 10 koučů překvapivě 1. Liga. Nejvíce hráčů, celkem 7,  je zde z Divize. Čtyři koučové jsou z 3. ligy a dva koučové z 2. ligy.

- Nejlepší sestavu s 66 body poskládal Libor Horák s týmem Bambuča. Díky vítězi je u TOP tabulky koučů „fan-foto“ sparťanského sektoru při oslavě v Pardubicích.

17k_top10_2023_24.jpg

- Libor vítězí poprvé, ale do výběru se probojoval již podruhé, stejně jako Lukáš Jakubíček, Filip Jančí, Milan Závorka, Michael Boubelík, Patrik Haluška. Celkem popáté se objevuje ve výběru koučů Patrik Maňák, třikrát Michal Tulach. Premiérově si účast vybojovali Petr Filipec, Jaroslav Hejlek, Martin Kaplan Zuzana Kolářová a Lukáš Hála.

- Po velmi, velmi dlouhé době je mezi nejlepšími žena.


Přestože to již svádělo k „betonu“ Libor jej neměl. Vsadil ale na dvojité plzeňské kapitány a ti mu s dalším hráčem ze „štruncáků“ přinesli celkem 41 FB. Tři hráči z Boleslavi mu přinesli dalších 12 FB, tři sparťani 8 FB, posledních 5FB dva olomoučáci.

sestava17k.jpg

(pirates)