Jdi na obsah Jdi na menu

Divize a Okresní přebor Ligy bláznů po 16. kole

DIVIZE Ligy bláznů má 100 neměnných účastníků a bojuje celý podzim (do 19. kola) o více jak 50 postupových míst do připravovaných čtyř jarních divizních skupin A, B, C, D (mělo by jich být minimálně 56). Zde se již budou hrát duely „každý s každým“ ve skupině, jako se hrají ve vyšších výkonnostních soutěžích.  Drtivá většina divizních hráčů jsou nováčci v LIZE BLÁZNŮ, proto žádáme hráče, kteří se pohybují do 60 místa, "napište název vašeho týmu" a zašlete jej na email: fantasyliga@volný.cz. Neuteče vám tak odkaz pro zařazení do určené divizní skupiny, bude vám zaslán na váš email.

tit_divize200.lb.jpg

Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 


TOP 30 - 16. KOLA

lb-d-16-h.jpg

Stalo se již pravidlem, že hráči z Divize jsou často v desítce nejlepších koučů kola z celé více jak 300 členné komunity. Tentokráte se to povedlo Ondřejovi Gotthansovi viz TOP 10 >> zde


PRŮBÉŽNÉ POŘADÍ:

Čtrnácté kolo v Divizi přineslo změnu v čele žebříčku. Nově vede Ondřej Gotthans (OG team), druhý je František Borovec s týmem Malenovice, třetí je Jan Korselt s týmem JKorz's 11.

lb-d-16t.jpg

Již jen tři kola zbývají do zimní pauzy v které nastane rozdělení min. 56-ti nejlepších týmů do čtyř divizních skupin pro jarní část. Zde se budou ve skupinách hrát již duely jako ve vyšších soutěžích Ligy bláznů. Pro ostatní týmy za 56 místem se nic měnit nebude, budou hrát jako doposud o pořadí v žebříčku. Kompletní divizní „google tabulka“ Ligy bláznů s pořadím a jednotlivými body v odehraných kolech všech 100 účastníků >> ZDE.


OKRESNÍ PŘEBOR

Opět se vracíme tabulkově k soutěži OP. Zde je průběžné pořadí a pro 4 nejlepší chystáme "vánoční překvapení" a zajímavý soutěžní bonus.

lb-op-16t.jpg 

PS: pokud se někdo z čtenářů chce nově připojit a přidat do soutěžní komunity Ligy bláznů, nikdy není pozdě. Jestli již fantasy hrajete a přidáte se do naší skupiny, naskočí vám i všechny vaše dosavadní uhrané podzimní body. Návod pro přihlášení najdete >> zde.  

(pirates)