Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 16. kola F:L

Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z více jak 300 účastníků od 1. ligy po Okresní přebor, je „TOP 10 koučů kola“. 



V 16. kole mají v TOP 10 koučů zástupce všechny ligové soutěže, nejvíce hráčů je z 1. a 3. ligy. Nechybí 2. Liga a jsou tu i koučové z Divize a Okresního přeboru.

Nejlepší sestavu se 114 body poskládal Jakub Chalupecký s týmem giac0bbe_ACS1893. Díky vítězi je u TOP tabulky koučů „fan-foto“ a choreo z pražské Letné, ze zápasu se Zlínem.

16k_top10_2023_24.jpg

Jakub se do výběru hráčů probojoval poprvé, stejně jako Jiří Beran, Robert Šenfeld, Šimon Štěpánek, David Měšťák a Tomáš Karhánek. Již popáté je ve výběru Jiří Kobližka, potřetí je ve výberu Ondřej Gőtthans, podruhé Tomáš Landrgott a Petr Nerad.



Jakub vsadil na „betonovou obranu“, která mu přinesla 76 bodů. Dva olomoučáci mu vybojovali 59 FB a tři sparťani 27 FB. Individuálně pak úspěšnou sestavu body doplnili po jednom hráči z těchto klubů: Slovácko 8 FB, Bohemians 5 FB, Liberec 5 FB, Mladá Boleslav 4 FB, Slavia 4 FB, Ostrava 2 FB.

sestava16k.jpg


Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

Všechny výběry TOP 10 z letošní sezóny najdete v horním menu Fortuna liga >> zde.

(pirates)