Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 9. kolo

Fantasy Premier League se pomalu ale jistě blíží do poloviny podzimní části. Samotná Premier League se dle rozlosování má hrát až do 30.12. 2023, kdy by se mělo odehrát 20. kolo. Pak má následovat čtrnáctidenní pauza, která bude v Lize bláznů využita pro založení celkem 5 výkonnostních soutěží, kde se již budou hrát duely a navážeme na tradici předešlých ročníků.  

titpl_2023_200.jpg

V „anglické“ LIZE BLÁZNŮ na premierleague.com je opět nový počet účastníků. Počet soutěžících a jejich týmů je na čísle 59, do hry se nově zapojil další tým. 


- Průměr v tomto kole činil úctyhodných 68 bodů/tým. Nejúspěšnější sestavu v tomto kole vytvořil opět Martin Štros s týmem FC Maverick Army, tentokráte s 98 body. Úspěšný byl i Pavel Hnidák (Kluci z cukrárny, 94 bodů) a Oldřich Kmoščák (Ukážu ti cestu Rayem, 91 bodů).

- Průběžnému pořadí nově vévodí Martin Štros (FC Maverick Army), kouč Oldřich Kmoščák (Ukážu ti cestu Rayem) je druhý, na třetí pozici z první klesnul Kubajs Hrádek (KubajsACS).

top-30_9k.jpg

- Pro účast v nejvyšší soutěži Ligy bláznů, která v jarní části ponese název LB PREMIER LEAGUE, je zapotřebí se umístit v podzimní části do 15. místa.

- Pro týmy umístěné od 16. do 45. bude vytvořena druhá výkonnostní soutěž a ponese název LB CHAMPIONSCHIP), budou zde dvě 15 členné skupiny A+B. 

- Ostatní účastníci od 46. místa budou zařazeni do dvou skupin třetí výkonnostní soutěže která ponese název LB LEAGUE ONE, také zde budou dvě 15 členné skupiny A+B.

- Aktuální průběžné pořadí všech týmů LIGY BLÁZNŮ v podzimní sezoně 2023 naleznete >> ZDE.