Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 36. kolo FPL

Výsledky duelů a ligové tabulky po 16. jarním kole + žebříček a info z 36. kola FPL.

titpl_2023.jpg

​Anglická liga pokračovala 36. kolem, hrálo se ve dnech 3. až 6. května.


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA

- Opakoval se bodokvas z 34. kola, přitom se hrálo jen 10 zápasů. Nejlepší sestavu kola připravil Vojta FPL s 118 body. Druhým nejlepším koučem se stal David Řezníček, třetí se umístil Libor Zajíček. 

- Průměr v tomto kole činil 75 bodů/kouč.

top-10_36k.jpg

sespl_36k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

- Počet soutěžících o nejlepšího kouče sezóny 2023/24 po 36. kole zůstává na 72. účastnících. V čele nedošlo k obměně nejlepšího kouče, nebo Vojta FPL byl nejlepším koučem kola a udělal si v čele pěkný náskok. 

-  Druhý v pořadí Oli (Kalčo) měl přes 100 bodů, ztrácí ale již 49 bodů. O další 4 body méně má na svém kontě třetí Jaroslav Mudra.

top-10_po36k.jpg

Aktuální průběžné pořadí všech koučů za 10. místem v žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDEKdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara přidat a ještě se přihlásit. Pokud někdo z případných zájemců již FPL hraje, všechny body z této sezóny se mu dočtou (odkaz pro přihlášení >> zde). 


TABULKY soutěží Ligy bláznů po 36. kole respektive po 16. jarním kole. Do konce Premier League zbývají poslední dvě kola a počet kandidátů na titul, postupy a nepříjemné sestupy se řádně zúžil. V posledních dvou kolech se bude porcovat posledních 6 bodů.
 

- V nejvyšší anglické soutěži 1.LB PREMIER LEAGUE, se to mele a každé kolo se týmy střídají v čele pořadí. Vedoucí FC Alpy Třinec dostaly nakládačku rozdílem třídy od druhého Solaris. Třetí v pořadí Bossicek, nestačil na zachraňující se Ztratucasu. To vše nahrálo do karet FC Patálie, který je posledním možným, kdo by mohl dosáhnout na mistrovský titul.

- Teprve druhé vítězství si na své konto připsal beznadějně poslední a jasný sestupující Róza Fc PL. Šanci na záchranu vykřesal Zdenda, ostatní za ním tj. Tomket21, Tkrejci a Třebechovice, mají trojité „patíže“, neb tým správce PIRATES ACS, z organizačních důvodů sestoupit nemůže.Výsledky duelů 36. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP A i přes prohru s White Lion Pub F.C. je Demonics Angels již postupujícím do nejvyšší soutěže. Postup si trochu zkomplikoval Michals93, ale náskok před týmy Jesteri a ZavesACS je šestibodový, to by již mělo stačit … Jakous, takous, šanci na třetí postupové místo stále mají PaPl a Kilda23.Výsledky duelů 35. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B se postupovou štikou stal v posledních kolech tým Appleton Team, který se probojoval do čela tabulky. Polepšil si též Méďa, který zmrazil postupové ambice FC Swallows. Ty nyní nepotvrdili ani Ipswich Town, 9milan9. Naopak teoretickou šanci na postup jako poslední nadále živí i JLStorm. Výsledky duelů 36. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
tab-po13_36.kole.jpg

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu PREMIER LEAGUE, nebo >> ZDE.

- ARCHIV všech 5. ročníků PREMIER LEAGUE v Lize bláznů >> ZDE.

(pirates)