Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 35. kolo FPL

Výsledky duelů a ligové tabulky po 15. jarním kole + žebříček a info z 35. kola FPL.

titpl_2023.jpg

​Anglická liga pokračovala 35. kolem, hrálo se ve dnech 27. dubna až 2. května.


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA

- Bodové rekordy se již nekonaly. Hrálo se běžných 10 zápasů + jedna dohrávka. Nejlepší sestavu kola připravil Filip Jančí s 74 body. Druhým nejlepším koučem se stal Tomáš Krejčí, třetí se umístil David Řezníček. 

- Do desítky nejlepších se vtěsnalo celkem 12 jmen koučů, díky bodové shodě na konci tabulky.

- Průměr v tomto kole činil 47 bodů/kouč.

top-10_35k.jpg

sespl_34k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

- Počet soutěžících o nejlepšího kouče sezóny 2023/24 po 35. kole zůstává na 72. účastnících a pořadí nejlepších se zase trochu proházelo.

-  Přestože v posledním kole nezářil, tak na první příčku se vrátil Vojta FPL. Má 14-ti bodový náskok před před druhým Jaroslavem Mudrou. O dalších 7 bodů méně má třetí v pořadí Oli (Kalčo). 

top-10_po35k.jpg

Aktuální průběžné pořadí všech koučů za 10. místem v žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDEKdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara přidat a ještě se přihlásit. Pokud někdo z případných zájemců již FPL hraje, všechny body z této sezóny se mu dočtou (odkaz pro přihlášení >> zde). 


TABULKY soutěží Ligy bláznů po 35. kole respektive po 15. jarním kole.  Do konce premier League zbývají poslední tři kola a víceméně karty jsou již jasně rozdané, neb se dá vybojovat a získat posledních 9 bodů.

- V nejvyšší soutěži 1.LB PREMIER LEAGUE se díky prohře týmu Solaris s Hevy osamostatnil v čele tabulky FC Alpy Třinec. Ten udolal Třebechovice a má tříbodový náskok před ostatními. Na druhé místo se po demolici a vítězství nad PIRATES ACS posunul Bossicek. Má stejně bodů jako třetí Solaris.

- Do hry o titul mohou zasáhnout ještě FC Patálie, Lemondik’s a teoretickou šanci má ještě i KubajsACS.

- Jasným sestupujícím je Róza Fc PL. Komplikace se záchranou však může přinest někomu tým správce PIRATES ACS, který z organizačních důvodů sestoupit nemůže. Které dva týmy to nakonec budou, napoví již 36. kolo. Momentálně se to nejvíce týká týmů Třebechovice, Tkrejci, Zdenda, Tomket21. Sestoupit však může kdokoliv od 16. místa. Výsledky duelů 35. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde

- 2.LB CHAMPIONSCHIP A má po vítězství nad FC Evaldo Heřmaň jistý postup Demonics Angels, naopak poraženému se situace značně zkomplikovala. Druhým 100% postupujícím do nejvyšší soutěže je již i Michals93. O třetí postupové místo bude ještě velký boj, shodně bodů mají Jesteri, FC Evaldo Heřmaň a ZavesACS. Porvat o třetí místo se však mohou ještě PaPl, Kilda23 a teoreticky kdokoliv do 10. místa. Výsledky duelů 35. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B nečekaný vývoj v této skupině pokračuje. Oba ještě minulí lídři opět prohráli. 9milan9 prohrál o popředí tabulky s Ipswich Town, Méďa s AFK Nehvizdy. Vítězství ve šlágru kola posunulo Ipswich Town do čela tabulky. Nezaváhal ani Appleton Team a je rázem druhý, jen díky horšímu skóre. Ve hře o třetí postupové místo má stále velkou šanci bojovat 9milan9, o 2 body má horší vyhlídky FC Swallows a Méďa. Teoretickou šanci živí stále i JLStorm. Výsledky duelů 35. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
tab-po13_35.kole.jpg

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu PREMIER LEAGUE, nebo >> ZDE.

- ARCHIV všech 5. ročníků PREMIER LEAGUE v Lize bláznů >> ZDE.

(pirates)