Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 24. kolo FPL

Ligové tabulky po 3. kole, žebříček a info z 24. kola FPL.

titpl_2023.jpg

Anglická liga pokračovala 24. kolem, hrálo se ve třech dnech od 10. do 12. února. Další 25. kolo se začíná hrát 17. února.


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA
- Toto kolo nebylo tak „výživné“ jako minule, na 100 bodů nikdo nedosáhl. Těsně pod touto hranicí s 98 body skončili ale hned dva hráči, Josef Vrba a Jan Kohut. Třetí v pořadí se umístil Milan Závorka. 

- Průměr v tomto kole činil 63,6 bodů/kouč.

top-10_24k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

- Počet soutěžících zůstal stejný jako v minulém kole, tj. 69 hráčů. 

- Pořadí na prvních třech místech zůstalo beze změn, pouze se mění bodové součty. Vede Martin Štros, ale druhý Vojta FPL snížil náskok na 9 bodů. Třetí Oli (Kalčo) ztrácí pouhý bodík na druhou pozici. Skladba koučů v TOP 10 zůstává beze změn. 

top_cp_24.jpg

Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech koučů i za 10. místem v žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDEKdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara ještě přihlásit, pokud již FPL hraje, všechny body z této sezóny se mu dočtou (přihlášení >> zde). 


TABULKY soutěží Ligy bláznů po 4. kole 
 
- Nejvyšší soutěž 1.LB PREMIER LEAGUE má za sebou 4. kolo. V čele tabulky je s 12 body díky fantasy skóre Radil mi Guardiola. Konkurenti však ubývají, krok s ním drží již jen KubajsACS, Lemondik’s a Bossicek odpadli. Na třetí místo se vyhoupl Solaris. Bez jediného bodu je v tabulce stále Róza Fc PL. Výsledky duelů >> zde, rozlosování pro 25. kolo FPL >> zde.
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP A padla kosa na kámen a jediný neporažený ZavesACS, poprvé poznal hořkost porážky a klesl na druhé místo. Do čela tabulky se díky této skutečnosti probojoval Michals93. Stejně bodů jako první dva má i třetí Demonics Angels, devět bodů mají ještě i FC Evaldo Heřmaň a PaPl. Na opačném konci bodoval poprvé Kilda23, bez bodu je již pouze týmy Bomby_k_tyci. Výsledky duelů >> zde, rozlosování pro 25. kolo FPL >> zde.
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP - A má po třetím kole plný počet bodů již jen ZavesACS. Devět týmů má po šesti bodech, této skupině vévodí White Lion Pub F.C. na třetím místě je Michals93. Nadále jsou bez bodu týmy Bomby_k_tyci a Kilda23. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro 24. kolo FPL >> zde.
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B je již jen jeden neporažený tým, kterým je FC Swallows. Konkurent JLStorm prohrál a klesl na čtvrté místo. Na druhé se prodral 9milan9 na třetí Méďa. Bez jediného bodu v tabulce zůstává již jen Los Vlachos. Výsledky duelů >> zde, rozlosování pro 25. kolo FPL >> zde.
 
tabpo24.kole.jpg

UPOZORNĚNÍ: UPOZORNĚNÍ: příští 24. kolo se začíná hrát 17.2. 2024, deadline je v 12.00 hod. Toto kolo je Double Gameweek, jak s tím naložit vám napoví video od Voty FPL.

vojtaw25fl.jpg

VIDEO na YouTube od VojtyFPL naleznete >> zde


ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu, nebo >> ZDE.

Upozornění o aktualizaci webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, klikněte na některý z předchozích modrých odkazů, dejte sledovat skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče.  

(pirates)