Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 20. kolo

Žebříček a info z 20. kola + informace pro jaro.

titpl_2023.jpg

Úterní zápas West Ham – Brighton uzavřel podzimní sezonu FPL. V krátké 10-ti denní pauze PL nastává v Lize bláznů přihlašování do dvou výkonnostních tříd, pro jarní fantasy.


 

TOP 30 TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA
Tak teď to bylo hustý, průměr v tomto kole činil 66 bodů/tým. Nejlepším koučem kola se 103 body stal Libor Zajíček a vytvořil nejlépe bodující sestavu se svým týmem Kinder Mbeumo. Druhým nejlépe bodujícím byl Jaroslav Mudra, který šel také přes 100 bodů. Třetím nejlepším koučem v tomto kole se stal Jan Kohoutek.

.top-30_20k.jpg

screenshot_20240103-205906.jpg

 


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ
V čele žebříčku po 20. kole zůstal Martin Štros, který bude chtít navázat na předešlé úspěchy a výkony v předešlých sezónách na Sazka Fantasy i zde na fantasypremierleague.com. Na paty mu šlape nováček Ligy bláznů, ale borec s těžkým kalibrem Štěpán Hájek. O podzimní pomyslnou bronzovou příčku mezi kouči se dělí další z ostřílených dlouholetých účastníků LB Jan Kohoutek s ambiciózním nováčkem LB, VojtouFPL. 

top-30_po20k.jpg

- Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech týmů i za 30. místem naleznete >> ZDE. Souboj koučů ale nekončí !!! Vítěze budeme znát až po 38. kole. 


 
OBSAZENÍ NOVÝCH SOUTĚŽÍ a VSTUPNÍ KÓDY 
Liga bláznů na fantasy.premierleague.com navazuje na tradici předchozích 5. ročníků odehraných na Sazka Fantasy. Od 21. kola PL tj. od 13. ledna se rozebíhá v Lize bláznů tradiční systém duelových zápasů v skupinách (head-to-head). Nově jsou vytvořeny a otevřeny tři fantasy skupiny, které by se měly naplnit týmy, dle zveřejněného obsazení. Vstupní kódy do jednotlivých soutěží jsou zveřejněny níže pod tabulkami.
rozpis.jpg
 
Věříme, že obsazení proběhne bez problémů a žádný z týmů nebude v jarní části a duelových skupinách chybět. 
 
- VSTUP pouze pro zainteresované kouče a jejich týmy do 1.LB PREMIER LEAGUE, dle seznamu výše. Stačí kliknou na odkaz >> https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/iz6tk8.
- VSTUP pro zainteresované kouče dle seznamu výše a jejich týmy do 2.LB CHAMPIONSCHIP A, stačí kliknou na - odkaz >> https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/x54ao9. Do této skupiny se mohou hlásit i nové týmy. 
- VSTUP pro zainteresované kouče dle seznamu výše a jejich týmy do 2.LB CHAMPIONSCHIP B, stačí kliknou na odkaz >> https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/sbslqq. Do této skupiny se mohou hlásit i nové týmy. 
 

Upozornění o aktualizaci webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, klikněte na některý z předchozích modrých odkazů, dejte sledovat skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče.  

(pirates)