Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 15. kolo

Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

titpl_2023.jpg

Anglická fantasy se tento víkend odehrála komlet, se všemi zápasy, na rozdíl od té české. Od úterý již dokonce naskakují další body, za zápasy 15. kolo PL, které je vloženo doprostřed týdne. Žádný nový tým v tomto kole tentokráte nepřibyl a skupina Ligy bláznů v FPL čítá 60 týmů. Bodový finiš pro rozřazení do jarních ligových soutěží nabírá dobrý grády ...


Průměr v tomto kole činil průměr 55 bodů/tým. Nejúspěšnější sestavu s 68 body v tomto kole vytvořil Lukas Lexa s týmem Slavoj. Další dva úspěšní koučové v tomto kole byli Michal Dobiáš a Jiří Hoskovec. 

top-30_14k.jpg

screenshot_20231205-220058.jpg


- V průběžném pořadí na prvním třech místech v žebříčku nenastala žádná změna. Vede Martin Štros, Štěpán Hájek je druhý, Oldřich Kmoščák třetí. Změny ale nastaly na místech kandidátů pro rozřazení do jarních ligových soutěží.

- Pro účast v nejvyšší soutěži Ligy bláznů, která v jarní části ponese název LB PREMIER LEAGUE a budou se zde hrát duely týmů, je zapotřebí umístit se v podzimní části do 15. místa.

top-30_po14k.jpg

- Pro týmy umístěné od 16. do 45. bude vytvořena druhá výkonnostní soutěž a ponese název LB CHAMPIONSCHIP, budou zde dvě 15 členné skupiny A+B. 
- Ostatní účastníci od 46. místa, budou zařazeni do třetí výkonnostní soutěže, která ponese název LB LEAGUE ONE.

- Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech týmů za 30. místem naleznete >> ZDE

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy >> ZDE.

„Anglickou“ LIGU BLÁZNŮ na premierleague.com hraje 60 účastníků. Pokud FPL již někdo hraje a přidá se nyní do naší skupiny, naskočí mu i všechny dosavadní uhrané body. Tím má oproti naprostým nováčkům lepší výchozí pozici pro možnost zařadit se do vyšších ligových pater pro jarní část. Podrobný návod na přihlášení naleznete >> zde

(pirates)