Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 12. kolo

Fantasy Premier League je zase o kolo dál a boje o zařazení do jednotlivých výkonnostních lig jsou v plném proudu.

titpl_2023.jpg

Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 


Průměr v tomto kole činil téměř dvojnásobek co minule, nyní byl průměr 64 bodů/tým. Nejúspěšnější sestavu se 103 body v tomto kole vytvořil Tomas Krejčí s týmem Tkrejci. Další dva úspěšní koučové v tomto kole byli Pavel Hnidák a Martin Simek.

top-30_12k.jpg

sespl_12kb.jpg


- V průběžném pořadí zůstává na prvním místě Martin Štros. Na druhé místo postoupil Oldřich Kmoščák​, třetí v pořadí je nově Michal Holler.  

- Pro účast v nejvyšší soutěži Ligy bláznů, která v jarní části ponese název LB PREMIER LEAGUE, je zapotřebí umístit se v podzimní části do 15. místa.

top-30_po12k.jpg

- Pro týmy umístěné od 16. do 45. bude vytvořena druhá výkonnostní soutěž a ponese název LB CHAMPIONSCHIP, budou zde dvě 15 členné skupiny A+B. 
- Ostatní účastníci od 46. místa, budou zařazeni min do dvou skupin třetí výkonnostní soutěže, která ponese název LB LEAGUE ONE.

 Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech týmů za 30. místem naleznete >> ZDE


„Anglickou“ LIGU BLÁZNŮ na premierleague.com hraje 59 účastníků. Pokud vás až nyní napadne se přidat, tak ZAČÍT NENÍ NIKDY POZDĚ. Přidejte se třeba teď. Podrobný návod na přihlášení naleznete >> zde

(pirates)