Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů, ohlédnutí za uplynou sezónou F:L

-Třetí výkonnostní soutěž české fantasy F:L v Lize bláznů měla po reorganizaci soutěží čtyři skupiny (A, B, C a D) s celkovým počtem 117 týmů. Drtivá většina týmů hrála před reorganizací čtvrtou a pátou ligu. V každé skupině se hrálo o tři postupová místa do   2. Ligy bláznů, nejhorší dva týmy měly sestupovat do Divize. Po zimní pauze bylo 21 neaktivních týmů vyřazeno a to přineslo jistotu pro všechny účastníky, že nikdo sestupovat nebude. 
Předstartovní postupové prognózy, dle průměru z loňské sezóny, byly s postupovou šancí 90% jasně dané pro šest velkých favoritů. Týmy Swallows, PepACS, BABEgoD a Fandab však tyto prognózy nenaplnily, některým byly dokonce postupu na hony vzdálené. Zčista, jasna, se objevili jiní kandidáti a povedlo se to pouze týmům Slezi a Icecube58.

3. LIGA BLÁZNŮ sk. A: během podzimu vyprodukovala trojici lídrů PepekGunner, Cudinek a Vyrazenci, která vedla o tři a více bodů před ostatními. Vítězem se stal, s těsným náskokem před ostatními, Cudinek. Za ním měly hned tři týmy jen o bod méně a o postupu a pořadí rozhodovalo celkové skóre. Do druhé ligy postupují Vyrazenci a Ykk44.

8-tabulka-3.-liga-a.jpg

- Herní průměr 3. ligy A byl 40,9 bodu/kolo.


3. LIGA BLÁZNŮ sk. B: byla naprosto nepředvídatelná a velmi vyrovnaná. Po podzimu byl na prvních pěti místech jen dvoubodový rozdíl. Tabulku vedl Kazín11, v dalším pořadí byly týmy Djiros, LosPlembos, Iam1, starikkk, PepACS. Kazín11 to nakonec s přehledem dotáhl do vítězného konce, Marekbenda15 se nečekaně vyšvihl na druhé místo. Třemi prohrami za sebou přišel o postup vysoce favorizovaný PepACS, třetím postupujícím se stal Djiros. 
 
9-tabulka-3.-liga-b.jpg
 
Herní průměr 3. ligy B byl 41,1 bodu/kolo.

3. LIGA BLÁZNŮ sk. C: měla dva velké předstartovní favority, týmy Slezi a icecube58, kteří již na konci podzimní části plnily roli lídrů, a utíkali ostatním. Na třetím místě se tlačili se shodným počtem bodů Weekender, Nemefi, Palda94 a tadeas24. O postupu a umístění týmů bylo rozhodnuto již několik kol před koncem soutěže. Trojice postupujících SLEZI, Icecube58, Kubikula1893, měla více jak sedmibodový náskok před ostatními. 

10-tabulka-3.-liga-c.jpg

- Herní průměr 3. ligy C byl 40,2 bodu/kolo.


3. LIGA BLÁZNŮ sk. D: na podzimní vlně euforie a vítězství se vezly týmy 88dannyacs, Foriocalcio, Painkiller87 a měly slušný náskok před ostatními. Foriocalcio a 88dannyacs s dostatečným náskokem zaslouženě postupují. Na třetím až šestém místě byla bodová shoda a o umístění rozhodovalo skóre, které za vytouženým postupem posunulo michals93.

11-tabulka-3.-liga-d.jpg

- Herní průměr 3. ligy D byl 40,8 bodu/kolo.


Sazka Fantasy ohlásila dne 8. června nečekaně, po 7 letech, ukončení všech fantasy soutěží. Jakmile se v ČR rozjede další fotbalová fantasy, na jiném portálu, dám vám vědět a pozvu zpět do skupin a soutěží Ligy bláznů. Pokusím se vytvořit podobnou strukturu Ligy bláznů, na jakou jste si na SF zvykli a dodržet všechny vypsané postupy. Záleží ale především na tom, jestli se budou hrát duely a pro kolik účastníků budou nastaveny herní skupiny.

(pirates)

 

PS: Na většinu z účastníků 3. ligy mám nějaký, kontakt, pokud ne, zanechte mi v diskuzi pod článkem váš „nick“ s vaší emailovou adresou, nebo mi napište na fantasyliga@volny.cz, budu s vámi počítat.

 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář