Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 30. kole F:L

Z každé skupiny 3. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2023/24 budou postupovat tři týmy do 2. ligy a z každé skupiny budou sestupovat tři týmy do Divize 
 
tit_do-clanku.jpg

 

TABULKY A VÝSLEDKY DUELŮ po 30. kole + druhá jarní reportáž o vývoji soutěží.  

Od posledního reportu z třetí ligy, který byl zveřejněn v 25. kole, uplynul kus času. Odehrálo se pět zápasů, kde se při 100% úspěšnosti dalo vybojovat 15 bodů. Většina lídrů ve skupinách si udržela své velmi dobré pozice, vše však může změnit posledních pět kol, kde nadstavba ve fantasy se bude podobat nastavení, jako je ve F:L. Mělo by se utkat v posledních pěti kolech šest nebližších týmů v tabulce. 


- SKUPINA 3A: hlad a žízeň někdejších lídrů po postupu do vyšší soutěže jako by ustala. Vítězství a porážky týmů v popředí tabulky byly na denním pořádku. V čele tabulky zůstal LukyBat, jeho pětibodový náskok je ale fuč, neb vybojoval jen 6 bodů. Na druhém místě díky 10 vybojovaným bodům zůstal Johnie85. Kdo však chytil dobrý vítr do plachet je Kilda23 a Fredykrueger , oba nastřádali hezkou porci 12 bodů. Pouze 9 bodů vybojovali Kohouti a propadli až na páté místo, ještě hůře si počínal Matyteam, který se 7 vybojovanými body klesl až na místo šesté. Nad nikým se neláme hůl, vše je otevřené, nelze však opomenout fakt, že za zmiňovanou šestkou týmů je minimálně dalších pět velkých kandidátů.

30k_tab.vys3a_ligy.jpg

SKUPINA A: měla herní průměr 49 FB/tým, rozlosování duelů pro 1. kolo nadstavby naleznete >> ZDE. 


SKUPINA 3B: jména třech nejlepších a pořadí se v tabulce nezměnilo, neb všichni tři neztratli nic ze své formy. Na 100% šlapal Starikkk, neztratil ani bodík a s 15-ti vybojovanými body jde rázně za postupem. Druhý tým Veruuu7v3 jehož koučkou je žena, si připsal 12 důležitých bodů, třetí v pořadí Siskin bodoval také na 100%. Zmiňovaná trojice má parádní formu a vyhlídky na postup o který je mohou připravit maximálně Ondras nebo Klokan05.

30k_tab.vys3b_ligy.jpg

SKUPINA B: měla herní průměr 46 FB/tým, rozlosování duelů pro 1. kolo nadstavby naleznete >> ZDE


- SKUPINA 3C: největší průvan a změny nastaly v této skupině. Nedávní favorité sbírali body jak při jízdě na horské dráze. Vedoucí Ztratacasu propadla na třetí místo, třetí Bambuča na čtvrté a druhý Rok1, dokonce až na šesté. Naopak dobrou formu má Sicax, který vybojoval 12 bodů a posunul se z šesté pozice na druhou. Největší progres zaznamenal Nemefi, ten byl dokonce 100% a vybojoval 15 bodů. Z devátého místa se probojoval až na první pozici.

30k_tab.vys3c_ligy.jpg

SKUPINA C: měla herní průměr 51 FB/tým, rozlosování duelů pro 1. kolo nadstavby naleznete >> ZDE


- Skupina 3D: velkou formou neoplývají první SKHC MATY a druhý FC Oskar 1905, kteří si v pěti kolech připsali po devíti bodech. V lepším světle se ukázali CEBA68, Remus a Anette Acs, kteří vybojovali 12 bodů. Zcela propadl Martinsimek1, ten si připsal body pouze za dvě vítězství a propadl z čela tabulky až na sedmé místo.

30k_tab.vys3d_ligy.jpg

SKUPINA D: měla herní průměr 49 FB/tým, rozlosování duelů pro 1. kolo nadstavby naleznete >> ZDE


ARCHIV letošní sezóny 3. LIGY BLÁZNŮ
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.