Jdi na obsah Jdi na menu

Fortuna liga 2019/20

VII. ročník LIGY BLÁZNŮ, třetí na SAZKA FANTASY
titulka-na-web-2019-20.jpg
 
7. ročník LIGY BLÁZNŮ, sezóna 2019/20 se hrála potřetí na SAZKA FANTASY. Již druhým rokem se česká fotbalová Fortuna liga hrála systém se základní částí a následnou nadstavbovou. Fotbalová Fortuna liga měla celkem 35 soutěžních kol a mistrovské double vybojovala Slavia Praha, připsala si na své konto dvacátý mistrovský titul.

- Tuto sezónu v Sazka Fantasy proběhly nejen vypsané sestupy, postupy, ale i posuny kvalitních týmů do vyšších soutěží na divokou kartu. Tato sezóna je bodově a průměrově kvalitnější, než ta předchozí. Celkový počet hráčů se v pěti ligových soutěžích přehoupl přes 150. Pro zpestření zábavy a propojení všech lig, byla v zimní pauze založena a vytvořena SUPERLIGA, kde hraje mezi sebou 29 nejlepších z loňského žebříčku Ligy bláznů + správce soutěží Pirates.


- Mistrovský titul za vítězství v 1. LIZE BLÁZNŮ 2019/20 v 35. kolovém systému Sazka Fantasy vybojoval tým KRALUPY13 (dříve DCNESSIE) koučovaný Mariánem Zlobišákem se 73 body. Na druhém místě se umístil s 70 body tým  KubajsACS, koučovaný Jakubem Hrádkem. Třetí místo vybojoval ZORZZ (69 bodů), tým Jirky Drhy. Z první ligy překvapivě sestupuje Mistr Ligy bláznů z 2017/18, tým BOSSICEK.

tabulka-1-liga.jpg


KONEČNÉ TABULKY všech soutěží LIGY BLÁZNŮ (podrobně se všemi detaily najdete jednotlivé ligy >> ZDE).

konecne-tabulky-2019-20.jpg


- První ročník Superligy hrálo 29 nejlepších koučů a jejich týmy dle umístění v loňském žebříčku. Vítězství v SUPERLIZE 2019/20 si připsal na své konto tým KubajsACS, koučovaný Kubou Hrádkem. Na dalších místech se umístili týmy StanleySK (kouč Standa Koutný) a FMCITY (kouč Lukáš Szlauer).

tabulka-superliga.jpg


- Loňský nejlepší kouč Vendol Sojčák neobhájil své postavení. Nejlepším trenérem a koučem Ligy bláznů se stal Kubajs Hrádek s průměrem 57,6 bodu/kolo. Druhé místo mezi kouči vybojoval Mates Špátík s průměrem 51b/kolo, třetí v pořadí se umístil s průměrem 56b/kolo Standa Koutný.

zebricek-koucu-1cast.jpg


- KONEČNÉ TABULKY všech ligových soutěží sezóny 2019/20, včetně kompletního ŽEBŘÍČKU koučů do 154. místa ve větším rozlišení naleznete >> ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář