Jdi na obsah Jdi na menu

Synot liga 2014/15

2. ročník LIGY BLÁZNŮ se hrál opět na portálu Seznam ve spolupráci se sport.cz. Nejvyšší fotbalová liga 2014/2015 nesla název SYNOT LIGA a hrála se na třicet kol. V této sezoně Viktoria Plzeň vybojovala historicky třetí mistrovský titul. 

titulkaa-na-web-lb2014.jpg


Česká fotbalová Fantasy na Seznamu měla stejná pravidla jako v loňské sezoně. V základu bodování a zisku bodů jsou velmi podobná těm dnešním. Neexistovaly však vzájemné duely v partách a skupinách jako nyní. Hrálo se jen systémem, kdo nejvíce bodů získá v jednotlivém kole v průběhu sezony a do celoročního žebříčku.

pravidla.jpg


Mini-liga Bláznů mohla mít až 100 účastníků a v průběhu roku byla mnohdy obsazena na 100%, neb do mini-ligy se bez omezení mohl přihlásit kdokoli, kdo si skupinu vyhledal. Stejně jako v prvním ročníku bylo hráčské nadšení velké, aktivita a herní morálka některých koučů ale nebyla nejlepší. V druhé sezoně fungování Ligy bláznů platila přísnější pravidla ohledně dělání sestav, kdo 5x po sobě neuložil sestavu, byl zařazen na seznam "odpadlíků" a vyřazen. Ligu bláznů v druhé sezoně dokončilo 35 soutěžících.

Mimo oficiálního hodnocení na sport.cz, generovala LIGA BLÁZNŮ pár svých informací navíc. Počítala svůj žebříček a každé kolo zveřejňovala sestavu TOP 15 koučů + svého nejlepšího kouče kola. 


Nejlepším koučem Ligy Bláznů se stal Jiří Jabůrek. Vítězí podruhé za sebou, tentokráte s průměrem 60,9 bodů/kolo. Celkem 9x si připsal v průběhu sezóny primát „kouč kola“. Druhým nejlepším koučem Ligy bláznů se stal Václav Bergman s průměrem 59,6b/kolo. Třetí v pořadí se umístil David Ruml s průměrem 58,9b/kolo.

zebricek-koucu-1cast.jpg

zebricek-koucu-2cast.jpg


zajimavosti.jpg

Jak je uvedeno výše, LIGA BLÁZNŮ generovala svůj žebříček a zveřejňovala různé zajímavosti. Archivní dochované podzimní a konečné pořadí koučů LB, TOP tabulky kola a sestavy s vizitkou nejlepšího kouče z tohoto ročníku fantasy naleznete >> ZDE.


 

Po skončení sezóny se uskutečnila první „sešlost koučů“ z Ligy bláznů. Krátký report a fotogalerii z této akce naleznete v menu „Historie“ v podmenu „Setkání koučů“.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář