Jdi na obsah Jdi na menu

VI. ročník anglické Ligy bláznů, první na fantasy.premierleague.com.

Za týden se začne psát novodobá historie …

fantasypl-na-web.jpg

Jako voda utekla podzimní část Ligy bláznů na fantasy.premierleague.com. Oznámení o startu anglické fantasy, které spatřilo světlo světa pouhé tři dny před startem PL, dosáhlo nečekané odezvy a zájmu. Během podzimu se přihlásilo do skupiny 66 hráčů a navázání na předchozích pět ročníků na Sazka Fantasy se stalo realitou.

Bez jakýchkoliv zkušeností se systémem a možnostmi FPL, s pomocí google překladače v zádech, se zdárně došlo do konce podzimu. Pro druhou část sezony je v Lize bláznů připraveno již tradiční rozdělení do výkonnostních skupin. Čeká nás jarní část fantasy s duely, která slibuje tradiční zábavu s velkým nábojem. Navazuje se na předchozích 5 sezon, bude se bojovat o postupy, udržení se v soutěži, sestupy. Pro druhou část sezony FPL 2023/24 je v Lize bláznů připraveno rozdělení do třech herních skupin. Čeká nás jarní část fantasy s duely, která slibuje tradiční zábavu s velkým nábojem. Koučové a jejich týmy se však musí přihlásit do určených skupin, neb celý plánovaný systém s duely, včetně tabulek spravuje samotná fantasy.premierleague.com. Ligy bláznů s duely startují již 13. ledna, pokud nechcete přijít o body do tabulky, přihlaste se přes vstupní bránu co nejdříve. 

Mimo původních 45 koučů z předešlých ročníků v Sazka Fantasy je v FPL nyní i 21 nových, velmi kvalitních týmů se svými kouči. V tabulkách s obsazením jednotlivých soutěží představujeme nové kouče a tradiční účastníky anglické fantasy. Najdete zde v statistikách týmů, kolik sezón v Lize bláznů hrají, kolik odehrály duelů, kolik vybojovaly bodů, kolik utržily vítězství, proher a remíz. U každého týmu je též zaznamenán historicky největší úspěch.  


V nejvyšší soutěži s názvem 1.LB PREMIER LEAGUE si pro jaro 2024 vybojovalo účast 29 nejlepších týmů, dle podzimního žebříčku. Když se podíváme na obsazení a nasazení, tak by zde neměl chybět tým FC Maverick Army s koučem Martinem Štrosem, který slavil titul mistr Ligy bláznů v sezoně 2019/20. Hajas Stars, jehož kouče můžeme často vídat na Canal+ v pořadech o anglické lize. Neměl by chybět ani VojtaFPL, který pravidelně produkuje videa o FPL na youtube nebo FC Kangaroos s koučem Janem Kohoutkem, který se stal mistrem Ligy bláznů v sezóně 2020/21. Z podzimní desítky nejlepších snad nebudou chybět ani Oli (Kalčo) z českého twitteru o Fantasy Premier league, Lukáš Veselý, Jakub Mucka, Kubajs Hrádek, Lukáš Szlauer a Jarda Mudra. V nejvyšší soutěži by neměl chybět ani dvojnásobný mistr LB StanleySK, koučovaný Standou Koutným. 

obsaz-1.lb.jpg

Nejvyšší soutěž je doslova prošpikovaná zvučnými jmény koučů, bude velmi zajímavé sledovat nově tvořící se historii, na fantasy.premierleague.com. Po skončení jarní části budou z 1.LB čtyři týmy sestupovat.

Zatím nejsou všechny týmy týmy přihlášeny do 1.LB PREMIER LEAGUE. Odkaz na VSTUPNÍ BRÁNU pro týmy s právem účasti, dle seznamu výše je https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/iz6tk8 (<< stačí kliknout na odkaz).


Ostatní podzimní účastníci Liby bláznů jsou nasazeni a rozřazeni do 2.LB CHAMPIONSCHIP. Ve dvou skupinách budou bojovat o dvě postupová místa z každé skupiny ti, kteří se do nejvyšší nedostali již na podzim. Určitě se na svou prvoligovou scénu budou chtít vrátit týmy Aliens, Rakitic, Arsenal, FC Swallows, Sper*osonik, Demonics Angels a především loňský mistr ZavesACS. Tak se uvidí, komu se to nakonec povede.

obsaz-2.lba.jpg

VSTUPNÍ BRÁNA pro týmy s právem účasti do 2.LB CHAMPIONSCHIP A, stačí kliknou na - odkaz >> https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/x54ao9. Do této skupiny se mohou hlásit i nové týmy. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

obsaz-2.lbb.jpg

VSTUPNÍ BRÁNA pro týmy s právem účasti do 2.LB CHAMPIONSCHIP B, stačí kliknou na odkaz >> https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/sbslqq. Do této skupiny se mohou hlásit i nové týmy. 


Jaké si to uděláme, takové to budeme mít“, nejinak tomu bude v soutěžích Ligy bláznů. Předem proto děkuji za spolupráci zainteresovaným koučům s přihlašováním týmů do novodobých skupin FPL. Celoroční soutěž koučů pokračuje beze změn. 

INFO k přihlášení do Ligy bláznů naleznete >> zde

(pirates)


ARCHIV soutěží, vítězové a konečné tabulky z anglické fantasy v Lize bláznů:

- ročník  2018/19 >> zde

- ročník  2019/20 >> zde

- ročník  2020/21 >> zde

- ročník  2021/22 >> zde

- ročník  2022/23 >> zde 

- aktuální sezona >> zde.  

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář