Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 8. kolo

Po osmém kole v anglické LIZE BLÁZNŮ je opakovanou změnou počet účastníků. Přihlášen je další nový tým, počet soutěžících a jejich týmů je na čísle 58. Do hry se nově zapojil Tomas Dvorak s týmem FC Cakovice. 

titulka-premleag200.jpg

Průměr v tomto kole činil 46 bodů/tým. Nejúspěšnější sestavu s 86 body v tomto kole vytvořil Martin Štros s týmem FC Maverick Army.  Další úspěšní byli Lukas Vesely (Lupen stars 76) - 71 bodů a Kubajs Hrádek (KubajsACS) – 66 bodů.


 

- Průběžnému pořadí nadále vévodí Kubajs Hrádek (KubajsACS), další v pořadí jsou Martin Štros (FC Maverick Army) a Zdenek Betak (Zdenda).

- Pro účast v jarní části Ligy bláznů v 1. lize, kde se budou hrát již duely, je zapotřebí se umístit v podzimní části do 15. místa. Momentálně je na 15. místo zapotřebí mít 452 bodů (průměr 56,5 FB/kolo). Soutěž ponese název PREMIER LEAGUE LB.

 

top-30_8k.jpg


 

- Pro týmy umístěné od 16. do 45. se připravuje v jarní části 2. liga (ponese název CHAMPIONSCHIP LB), budou zde dvě 15-ti členné skupiny A+B. Pro účast v druhé lize je nyní mít zapotřebí průměr 49 FB/kolo, nebo mít na svém kontě 395 bodů. Průměr víceméně neplatí pro týmy, které nezačali hned od prvého kola. 

- Ostatní účastníci od 46. místa budou zařazeni do dvou skupin 3. ligy (ponesou název LEAGUE ONE LB).

- Aktuální průběžné pořadí všech týmů  >> ZDE

PS: kdo by měl zájem ještě se přidat, návod na přihlášení zde.

(pirates)