Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 7. kolo

Největší změnou po sedmém kole anglické Ligy bláznů je nový počet účastníků. V žebříčku je již 57 soutěžících a jejich týmů. Do hry se nově zapojil Milan Rutkovský a nevedl si vůbec špatně, při své premiéře se zařadil do pětice nejlépe bodujících v tomto kole.  

titulka-premleag200.jpg

Příděl bodů v sedmém kole nebyl tak „vyživný“ jako minule. Nejlépe si v tomto kole vedl Kubajs Hrádek (71 FB) a jen o jeden bodík méně zaznamenal Jan Kohut (ACS_Honzik). Hned tři koučové měli shodně 68 bodů, byli to Stanislav Koutny (StanleySK), Jaroslav Mudra (Solaris) a nováček PL Milan Rutkovský (Demonics Angels).



- Pro účast v jarní části Ligy bláznů v 1. lize je zapotřebí se umístit v podzimní části do 15. místa. Na první ligu a 15. místo je nyní zapotřebí mít průměr 60,1 FB/kolo. Na 15. místě je nyní Martin Bielko s týmem Torpédo Bahana (408 FB).

top-30_7k.jpg

- Pro týmy umístěné od 16. do 45. se připravuje v jarní části 2. liga, budou zde dvě 15-ti členné skupiny A+B. Pro účast v druhé lize je nyní mít zapotřebí průměr 50 FB, nebo mít na svém kontě 353 bodů. Průměr víceméně neplatí pro týmy, které nezačali hned od prvého kola. Posledním druholigovým kandidátem je nyní na 45. místě Jan Jirovský s týmem Arsenal.  

- Ostatní účastníci od 46. místa budou zařazeni do třetí ligy. Průběžné pořadí všech týmů v google tabulkách Ligy bláznů  >> ZDE.

PS: kdo by měl zájem ještě se přidat, návod na přihlášení zde.

(pirates)