Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 6. kolo

Šesté kolo přineslo vysoké bodové zisky a vysoký průměr kola. Nejlépe si v tomto kole vedl Karel Petracek s týmem Bossicek (92 FB), který se rapidně přiblížil účasti v 1. lize. Jen o jeden bodík méně zaznamenali Zdenek Betak (Zdenda) a Vašek Kordulik (De Gea men).

- Průměr 6. kola byl 60 bodů/tým.

titulka-premleag200.jpg


 

Nejen tyto bodové zisky přinesly změny v celkovém pořadí na prvních třech místech. Nově je v čele žebříčku anglické ligy Lukáš Szlauer (FM CITY) s jednobodovým náskokem před Zdenkem Betakem (Zdenda ) a sedmibodovým před Kubou Hrádkem (KubajsACS).

top-30_6k.jpg


 

- Pro účast v jarní části Ligy bláznů v 1. lize je zapotřebí se umístit v podzimní části do 15. místa. Na první ligu a 15. místo je nyní zapotřebí mít průměr 60,1 FB/kolo. Na 15. místě je nyní Martin Štros (FC Maverick Army) se 361 bodem.

- Pro týmy umístěné od 16. do 45. se připravuje v jarní části 2. liga. Pro účast v druhé lize nyní mít zapotřebí průměr 50 FB, nebo mít na svém kontě 302 bodů. Průměr víceméně neplatí pro týmy, které začali až od druhého kola. Posledním druholigovým kandidátem je nyní na 45. místě Daniel Mucha s týmem Bzukinho77. 

- Ostatní účastníci od 46. místa se formují pro třetí ligu. Průběžné pořadí všech týmů  >> ZDE

(pirates)