Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 5. kolo

Páté kolo přineslo další bodové zisky a změny v pořadí, nebylo to tak „vyživné“ jako minule. Bodově zazářil Martin Simek s Martinscz. (70 FB), který je zatím na hony vzdálen TOP 15, která již na jaře zaručuje účast v 1. lize. Druhým nejlépe bodujícím koučem byl Martin Bielko s Torpédo Bahana (64 FB), který si upevnil pozici v popředí nejlepších letošního podzimu. Shodně 60 FB vybojovali Michal Vrba s Rakitic a Tomáš Mračkos  Appleton Team.

- Průměr 4. kola byl 45 bodů/tým.

titulka-premleag200.jpg



- Po čtvrtém kole se žádné dramatické změny v žebříčku pořadí neudály. Nadále vedou Třebechovice na druhé místo se vyhoupl FC Patálie, na třetí Torpédo Bahana.


- Pro účast v jarní části Ligy bláznů v 1. Lize je zapotřebí se umístit v podzimní části do 15. Místa. Na první ligu a 15. místo je nyní zapotřebí mít průměr 57 FB. O tuto pozici se nyní na 15. a 16. místě dělí FC Alpy Třinec a FC Maverick Army s 288 body. 

- Pro týmy umístěné od 16. do 45. se připravuje v jarní části 2. liga. Pro účast v druhé lize nyní mít zapotřebí průměr 48 FB, nebo mít na svém kontě 242 bodů. Průměr víceméně neplatí pro týmy, které začali až od druhého kola. Posledním druholigovým kandidátem je nyní na 45. Místě FC Viktoria Plzen.  

- Ostatní účastníci od 46. místa se formují pro třetí ligu. Průběžné pořadí všech týmů  >> ZDE.

top-30_5k.jpg

(pirates)