Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 34. kolo FPL

Výsledky duelů a ligové tabulky po 14. jarním kole + žebříček a info z 34. kola FPL.

titpl_2023.jpg

​Anglická liga pokračovala 34. kolem se spoustou dohrávek, hrálo se ve dnech 20. až 25. dubna.


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA

- Díky počtu odehraných zápasů v PL to byly fantasy bodové hody. Nejlepší sestavu připravil a nejvíce bodů díky "bench boost" získal Martin Štros. Druhým nejlepším koučem se stal Karel Petráček, třetí se umístil Filip Cicala. 

- Průměr v tomto kole činil pouhých 91,69 bodů/kouč.

top-10_34k.jpg

sespl_34k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

- Počet soutěžících o nejlepšího kouče sezóny 2023/24 po 34. kole zůstává na 72. účastnících.

-  Tučným ziskem bodů se prokousal na první místo Martin Štros, na druhé se probojoval Jaroslav Mudra. Ten má jen o jeden jediný bodík méně, o dalších šest bodů méně má na svém kontě Vojta FPL.

top-10_po34k.jpg

Aktuální průběžné pořadí všech koučů za 10. místem v žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDEKdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara přidat a ještě se přihlásit. Pokud někdo z případných zájemců již FPL hraje, všechny body z této sezóny se mu dočtou (odkaz pro přihlášení >> zde). 


TABULKY soutěží Ligy bláznů po 14. kole 
 
- V nejvyšší soutěži 1.LB PREMIER LEAGUE vedoucí dvojice Solaris, FC Alpy Třinec nezaváhala a suverénně vítězila. O nic pozadu nezůstal třetí Bossicek.

- Již minulé kolo se psalo, že jasným sestupujícím týmem do druhé ligy je Róza Fc PL, kdo jej doprovodí do druhé ligy je ale velkou neznámou. Sestupových kandidátů je poměrně dost. Výsledky duelů 34. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP A je Demonics Angels zase o krok blíže k postupu do nejvyšší soutěže. Nezaváhali ani ostatní kandidáti postupu Michals93 a FC Evaldo Heřmaň. Výsledky duelů 34. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B přichází nečekaný vývoj. Prohrál jak vedoucí 9milan9, tak druhý Méďa a rázem je kandidátů na postup minimálně pět. K prvním dvěma jmenovaným se rázně hlásí Ipswich Town, Appleton Team a ve hře zůstal i FC Swallows. Výsledky duelů 34. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
tab-po13_34.kole.jpg

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu PREMIER LEAGUE, nebo >> ZDE.

- ARCHIV všech dosavadních 5. ročníků PREMIER LEAGUE v Lize bláznů >> ZDE.

(pirates)