Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 29. kolo FPL

Výsledky duelů a ligové tabulky po 9. jarním kole + žebříček a info z 29. kola FPL.

titpl_2023.jpg

​Anglická liga pokračovala zeštíhleným 29. kolem, ve dnech 16. a 17. března se hrály pouze čtyři zápasy.


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA

- Zisky byly opravdu chabé, nejlepší sestavu kola udělal Tomáš Mračko s 41 bodem. Druhým nejlepším koučem se stal Jiří Malý, třetí se umístil Pavel Hnidák.

- Do desítky nejlepších se opět vtěsnalo celkem 11 jmen, díky bodové shodě na konci tabulky.

- Průměr v tomto kole činil pouhých 15,98 bodů/kouč.

top-10_29k.jpg

sespl_29k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

- Počet soutěžících o nejlepšího kouče sezóny 2023/24 po 29. kole zůstává na 72. účastnících.

- Proběhl tradiční již tradiční kolotoč a do čela se vrátil Martin Štros a prohodil se s Vojtou FPL.  a vystřídal  Martina Štrose. Na třetím místě zůstal Jaroslav Mudra.

- V TOP 10 se neudržel Michal Truhlář, nahradil jej Jan Kohoutek.

top_cp_29.jpg

Aktuální průběžné pořadí všech koučů za 10. místem v žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDEKdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara přidat a ještě se přihlásit. Pokud někdo z případných zájemců již FPL hraje, všechny body z této sezóny se mu dočtou (odkaz pro přihlášení >> zde). 


TABULKY soutěží Ligy bláznů po 8. kole 
 
- V nejvyšší soutěži 1.LB PREMIER LEAGUE, setrvání v čele týmu Radil mi Guardiola mělo jepičí život. Zpět do čela se propasíroval Solaris. Je otázkou příštího kola jestli tam bude i nadále, neb stejně bodů v tabulce mají ještě FC Alpy Třinec Bossicek. Výsledky duelů tohoto kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP A vedoucí Demonics Angels podlehl Michals93, prohrou přišel nejen o prvé místo v tabulce. Když se dva perou, třetí se směje. Tím vysmátým je FC Evaldo Heřmaň, který se díky zmiňovanému zápasu posunul na prvé místo. Výsledky duelů tohoto kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B se díky pouhé remíze 7:7 probojoval do čela tabulky Michals93. Má jednobodový náskok před týmy FC Swallows, Méďa a Appleton Team. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
tabpo29.kole.jpg

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu PREMIER LEAGUE, nebo >> ZDE.

- ARCHIV všech 5. ročníků PREMIER LEAGUE v Lize bláznů >> ZDE.

(pirates)