Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 28. kolo FPL

Výsledky duelů a ligové tabulky po 8. jarním kole + žebříček a info z 28. kola FPL.

titpl_2023.jpg

​Anglická liga pokračovala 28. kolem, hrálo se ve třech dnech od 9. do 13. března.


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA

Nejlepší sestavu tentokráte udělal Michal Švehla s 82 body. Druhým nejlepším koučem se stal Ladislav Šafařík, třetí se umístil Tomas Vocka.

- Do desítky nejlepších se vtěsnalo celkem 11 jmen, díky bodové shodě na konci tabulky.

- Objevuje se zde i nováček Ligy bláznů v FPL kouč Filip Cicala.

- Průměr v tomto kole činil 47,52 bodů/kouč.

top-10_28k.jpg

sespl_28k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

- Počet soutěžících se rozrostl o dva nové kouče a jejich týmy (Filip Cicala - Nordic Meat Shield, Fantasy Rezna - Rezna's Lads). Počet soutěžících o nejlepšího kouče sezóny 2023/24 se rozrost na 72. hráčů.

- Pořadí na prvních třech místech se změnilo, do čela se vrátil Vojta FPL a vystřídal  Martina Štrose. Také třetí pozice má nové jméno, nyní je zde Jaroslav Mudra.

- Oproti minulému kolu se složení v TOP 10 nezměnilo.

top_cp_28.jpg

Aktuální průběžné pořadí všech koučů za 10. místem v žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDEKdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara přidat a ještě se přihlásit. Pokud někdo z případných zájemců již FPL hraje, všechny body z této sezóny se mu dočtou (odkaz pro přihlášení >> zde). 


TABULKY soutěží Ligy bláznů po 7. kole 
 
- V nejvyšší soutěži 1.LB PREMIER LEAGUE, kde se hraje o titul Mistr Ligy bláznů se na prvém místě díky vítězství nad FC Patálie osamostatnil Radil mi Guardiola. Setřásl konkurenční Solaris, který podlehl Lupen stars 76 a značně si zkomplikoval boj o popředí tabulky. Solaris klesl sice jen na druhé místo, ale stejně bodů v tabulce mají i FC Alpy Třinec, Bossicek, KubajsACS a StanleySK. Výsledky duelů tohoto kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP A je v čele tabulky nadále se stejným počtem bodů Demonics Angels a FC Evaldo Heřmaň s tříbodovým náskokem před Michals93. Výsledky duelů tohoto kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B proběhla opět redukce nejlepších se stejným počtem bodů v čele tabulky. Nyní zůstávají již jen dva, tabulku vede FC Swallows, druhý je 9milan9. Odpadl Ipswich Town a musí o třetí místo bojovat s týmy Méďa a Appleton Team, které mají stejně bodů. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
tabpo28.kole.jpg

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu PREMIER LEAGUE, nebo >> ZDE.

- ARCHIV všech 5. ročníků PREMIER LEAGUE v Lize bláznů >> ZDE.

(pirates)