Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 27. kolo

Ligové tabulky po 7. jarním kole v Lize bláznů, žebříček a info z 27. kola FPL.

titpl_2023.jpg

​Anglická liga pokračovala 27. kolem, hrálo se ve třech dnech od 2. do 4. března.


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA
- Je to zpět, po jednokolovém půstu jsou zaznamenány opět dva nadstandardní bodové zisky. Přes hranici 100 bodů šel Marty Korda a Milan Rutkovský. Těsně pod stovkou se umístil třetí v pořadí Pavel Mikšátko. 

- Průměr v tomto kole činil 72,5 bodů/kouč.

top-10_27k.jpg

sespl_27k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

- Počet soutěžících zůstal stejný jako v minulém kole, tj. 70 hráčů. 

- Pořadí na prvních třech místech zůstalo beze změn, mnění se jen bodové součty. Vede Martin Štros a trošku se vzdálil ostatním. Druhý Vojta FPL nyní ztrácí 14 bodů, třetí Oli (Kalčo) ztrácí na prvního dalších 7 bodů. Mění se složení TOP 10, do desítky nejlepších se vecpal Pavel Mikšátko a vystrnadil Honzu Kohoutka. 

top_cp_27.jpg

Aktuální průběžné pořadí všech koučů za 10. místem v žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDEKdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara přidat a ještě se přihlásit. Pokud někdo z případných zájemců již FPL hraje, všechny body z této sezóny se mu dočtou (odkaz pro přihlášení >> zde). 


TABULKY soutěží Ligy bláznů po 7. kole 
 
- V nejvyšší soutěži 1.LB PREMIER LEAGUE z čtyřky nejlepších pouze dva bodovali naplno. odpadli. Na prvním místě zůstal Solaris na druhém Radil mi Guardiola a tato dvojice odskočila sedmičlenné skupině nejbližších týmů na tři body. Sedmičku pronásledovatelů vede FC Alpy Třinec. Výsledky duelů tohoto kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP A je v čele tabulky podobně jako v nejvyšší tandem dvou týmů se stejným počtem bodů. Demonics Angels a FC Evaldo Heřmaň udržují tříbodový náskok před ostatními. Na třetím místě je momentálně Michals93. Výsledky duelů tohoto kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B bylo pět týmů se stejným počtem bodů, nyní zůstávají již jen tři. Tabulku vede FC Swallows, druhý je 9milan9, třetí Ipswich Town. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
tabpo27.kole.jpg

ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu PREMIER LEAGUE, nebo >> ZDE.

(pirates)