Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 26. kolo

Ligové tabulky po 6. jarním kole v Lize bláznů, žebříček a info z 26. kola FPL.

titpl_2023.jpg

Anglická Premier League má za sebou 26. kolo, hrálo se ve třech dnech od 24. do 26. února. Další kolo se začíná hrát 2. března.


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA
- Šestadvacáté kolo nebylo tak výživné jako to minulé, ale přineslo dva nejlepší kouče se shodným ziskem 76 bodů. Byl to Karel Petráček a Jirka Prokopec, třetím nejlepším v pořadí kola byl Michal Dobiáš.

- Průměr v tomto kole činil 51,24 bodů/kouč.

top-10_26k.jpg

sespl_26k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

- Počet soutěžících po 26. kole čítá nadále 70 hráčů. 

- Do čela žebříčku se vrátil Martin Štros a nekonečný souboj o nejlepšího kouče této sezóny s Vojtou FPL pokračuje. Této dvojici se nebezpečně přiblížil třetí Jarda Mudra. Obsazení koučů v TOP 10 zůstává beze změn, nikdo nový se do desítky nejlepších neprotlačil. Nejblíže je jedenáctý Pavel Mikšátko, který na TOP 10 ztrácí 12 bodů. 

top_cp_26.jpg

Aktuální průběžné pořadí všech koučů za 10. místem v žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDEKdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara přidat a ještě se přihlásit. Pokud někdo z případných zájemců již FPL hraje, všechny body z této sezóny se mu dočtou (odkaz pro přihlášení >> zde). 


TABULKY soutěží Ligy bláznů po 5. kole 
 
- Nejvyšší soutěž 1.LB PREMIER LEAGUE přináší nečekanou změnu v pořadí. Hrál se šlágr kola prvního s třetím a po bídném výkonu obou aktérů (Radil mi Guardiola - KubajsACS 46:48), přenechává Radil mi Guardiola vedoucí pozici v tabulce týmu Solaris. Na třetí místo se posunul Elvis FC, KubajsACS zůstává čtvrtý. Všichni čtyři mají shodný počet bodů a o pořadí rozhoduje jarní fantasy skóre. Výsledky duelů tohoto kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP A z čtyřčlenné skupiny lídrů zaváhal Michals93 a propadl na třetí místo. Do čela se probojoval Demonics Angels, který má stejně bodů jako druhý FC Evaldo Heřmaň. Výsledky duelů tohoto kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B se šestice týmů se shodným počtem bodů v čele smrskla na pět, neb hrál čtvrtý s šestým. Přestože Appleton Team zmiňovaný duel vyhrál, propadl na páté místo. Na první místě zůstává 9milan9, na druhém FC Swallows, na třetím Méďa. Na čtvrtou pozici se posunul Ipswich Town. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
tabpo26.kole.jpg

ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu PREMIER LEAGUE, nebo >> ZDE.

(pirates)