Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 25. kolo FPL

Ligové tabulky po 5. kole v Lize bláznů, žebříček a info z 25. kola FPL.

titpl_2023.jpg


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA
- Pětadvacáté kolo přineslo dva kouče se ziskem více jak 100 bodů. Přes touto hranicí se přehoupl Pavel Hnidák a Ladislav Šafařík. Hned čtyři další v pořadí měli na svém kontě 99 bodů.

- Průměr v tomto kole činil 72,9 bodů/kouč.

top-10_25k.jpg

sespl_25k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

- Počet soutěžících se v 25. kole rozrostl, nyní čítá 70 hráčů. 

- Pořadí na prvních třech se po několika kolech obměnilo. Do čela žebříčku se probojoval Vojta FPL a má tříbodový náskok, odsunul Martina Štrose na druhé místo. Došlo i ke změně na třetím místě, zde je nově Jarda Mudra. Obsazení koučů v TOP 10 zůstává beze změn, nikdo nový se do desítky nejlepších neprotlačil. 

top_cp_25.jpg

Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech koučů i za 10. místem v žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDEKdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara ještě přihlásit, pokud již FPL hraje, všechny body z této sezóny se mu dočtou (přihlášení >> zde). 


TABULKY soutěží Ligy bláznů po 5. kole 
 
- Nejvyšší soutěž 1.LB PREMIER LEAGUE má za sebou 5. kolo. V čele tabulky se osamostatnil tým Radil mi Guardiola. Zůstává posledním neporaženým s plným počtem 15 bodů. Za sebou má hned pět týmů s 12 body, které čekají na jeho zavání. Díky fantasy skóre je druhý Solaris, třetí FC Alpy Třinec. Výsledky duelů >> zde, rozlosování duelů pro nové kolo FPL >> zde.
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP A  z pětičlenné skupiny lídrů zaváhal v 5. kole pouze ZavesACS. Jeho druhá prohra v řadě znamenala pád až na 8. místo. V čele zůstává Michals93, Demonics Angels se posunul na druhé místo, FC Evaldo Heřmaň na třetí. Výsledky duelů >> zde, rozlosování pro nové kolo FPL >> zde.
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B je celkem šest týmů v popředí tabulky s 12 body. FC Swallows našel přemožitele a zaznamenal první prohru. Na první místo se posunul 9milan9, FC Swallows je druhý třetí v pořadí zůstává Méďa. Výsledky duelů >> zde, rozlosování pro nové kolo >> zde.
 
tabpo25.kole.jpg

ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu PREMIER LEAGUE, nebo >> ZDE.

(pirates)