Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 23. kolo FPL

Ligové tabulky po 3. kole, žebříček a info z 23. kola FPL.

titpl_2023.jpg

Anglická liga pokračovala 23. kolem, hrálo se ve třech dnech od 3. do 5. Února. Další, celkově 24. kolo se začíná hrát 10. února.


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA

S novým počtem 69 hráčů pokračovaly boje v hlavní skupině FPL v Lize bláznů o nejlepšího kouče sezóny. Toto kolo bylo nadprůměrné a hned 5 koučů přesáhlo hranici 100 bodů. Nejúspěšnějším koučem kola se stal se 108 body Jakub Můčka, který vytvořil nejlépe bodující sestavu se svým týmem Rosi25k Army. O druhé a třetí místo se dělí se shodným počtem 106 bodů Jaroslav Mudra a Marty Korda.

- Průměr v tomto kole činil 71 bodů/kouč.

top-10_23k.jpg

sespl_23k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

Třiadvacáté kolo přineslo do celkového počtu soutěžících dvě nové tváře. Těmi jsou Michal Truhlar a František Řezáč, prvně jmenovaný se svými body naskočil rovnou do TOP 10. Do čela žebříčku koučů Ligy bláznů se letos již po desáté v této sezóně probojoval Martin Štros. Druhé místo uhájil Vojta FPL, až na třetí pozici propadl Oli (Kalčo)

Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech koučů i za 10. místem v žebříčku naleznete >> ZDE

top_cp_23.jpg

Kdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara ještě přihlásit do soutěže o nejlepšího kouče LB. Pokud již někdo FPL hraje, všechny body se mu zpětně dočtou (přihlášení >> zde). 


TABULKY soutěží Ligy bláznů po 3. kole 
 
- Nejvyšší soutěž 1.LB PREMIER LEAGUE má za sebou 3. kolo. Počet týmů s plným bodovým ziskem se smrsknul ze sedmi na čtyři. Nadále díky fantasy skóre vede Radil mi Guardiola, na druhém se probojoval KubajsACS, na třetí Lemondik’s a čtvrtým s plným počtem bodů je Bossicek (šichni mají 9 bodů. Čtyři týmy již poprvé bodovali, stále bez bodu jsou čtyři týmy. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro 24. kolo FPL >> zde
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP - A má po třetím kole plný počet bodů již jen ZavesACS. Devět týmů má po šesti bodech, této skupině vévodí White Lion Pub F.C. na třetím místě je Michals93. Nadále jsou bez bodu týmy Bomby_k_tyci a Kilda23. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro 24. kolo FPL >> zde.
 
- Také v 2.LB CHAMPIONSCHIP - B se snížil počet týmů s plným počtem bodů. Již jen FC Swallows a JLStorm se mohou touto bilancí pochlubit. Na třetím místě se jako lídr šestibodových vyhřívá 9milan9. Bez bodů zůstávají již jen Kedul a Los Vlachos. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro 24. kolo FPL >> zde.
 
tabpo23.kole.jpg

UPOZORNĚNÍ: příští 23. kolo se začíná hrát 10.2. 2024, deadline je v 12.00 hod. Pokud nemáte přehled kdo s kým hraje a koho dát do sestavy, nechte si poradit pro GW24 od jednoho z nejlepších u nás.

vojtafpl_24.jpg

VIDEO na YouTube od VojtyFPL naleznete >> zde


ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu, nebo >> ZDE.

Upozornění o aktualizaci webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, klikněte na některý z předchozích modrých odkazů, dejte sledovat skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče.  

(pirates)