Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 22. kolo FPL

Ligové tabulky po 2. kole, žebříček a info z 22. kola FPL.

titpl_2023.jpg

Anglická liga pokračovala 22. kolem, hrálo se ve třech dnech od 30. ledna do 1. února. Další, celkově 23. kolo se začíná hrát již 3. února odpoledne. 


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA
- Se stejným počtem 67 hráčů pokračovaly boje v hlavní skupině FPL v Lize bláznů o nejlepšího kouče sezóny. Mezi třemi nejlepšími hráči 22. kola nefigurují koučové z umístěním v celoroční TOP 10. Nejúspěšnějším koučem kola se stal s 78 body Filip Jančí a vytvořil nejlépe bodující sestavu se svým týmem Filousinho Town. Druhým nejlépe bodujícím byl Patrik Palda s 75 body, třetím nejlepším koučem v tomto kole se stal se 73 body Petr Skalný.

- Průměr v tomto kole činil 55 bodů/kouč. 

top-10_22k.jpg

sespl_22k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ
Dvaadvacáté kolo a bodové zisky přinesly změnu v čele žebříčku. Na první místo se vrací Oli (Kalčo), na druhé propadl Vojta FPL. Martin Štros udržel třetí pozici, nebezpečně na něj začíná dotírat Pavel Jahoda.

Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech koučů i za 10. místem v žebříčku naleznete >> ZDE

top-10_po22k.jpg

Kdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara ještě přihlásit do soutěže o nejlepšího kouče LB. Pokud již někdo FPL hraje, všechny body se mu zpětně dočtou (přihlášení >> zde). 


TABULKY Ligy bláznů po 1. kole 
- Nejvyšší soutěž 1.LB PREMIER LEAGUE má za sebou 2. kolo. Díky fantasy skóre vede Radil mi Guardiola, na druhém místě je Solaris a na třetím Torpédo Bahana. Všichni mají 6 bodů, to mají však ještě čtyři další týmy. Naopak osm týmů je stále bez bodu. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro 23. kolo FPL >> zde
 
- 2.LB CHAMPIONSCHIP A má po druhém kole již jen tři týmy s plným počtem bodů. Vede ZavesACS před FC Viktoria Plzen a Demonics Angels. Většina týmů má tři body, pouze Bomby_k_tyci a Kilda23 jsou bez bodu. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro 23. kolo FPL >> zde.
 
- Také v 2.LB CHAMPIONSCHIP B, mají po druhém kole pouze tři týmy šest bodů. Vede Negan3nec před JLStorm, třetí je FC Swallows. Na první body čekají Kedul, Edgar Davids, Los Vlachos. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro 23. kolo FPL >> zde.
 
tabpo22.kole.jpg
 
UPOZORNĚNÍ: příští 23. kolo se začíná hrát 2.2. 2024, deadline je v 12.00 hod. Pokud nemáte přehled kdo s kým hraje a koho dát do sestavy, nechte si poradit pro GW23 od jednoho z nejlepších u nás. Vide VojtyFPL naleznete >> ZDE.

ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu, nebo >> ZDE.

Upozornění o aktualizaci webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, klikněte na některý z předchozích modrých odkazů, dejte sledovat skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče.  

(pirates)