Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 21. kolo

Ligové tabulky po 1. kole, žebříček a info z 21. kola FPL.

titpl_2023.jpg

Anglická liga pokračovala 21. kolem, toto kolo bylo rozprostřeno netradičně celkem do 10 dnů, hrálo se od 12. do 22. ledna. 


V nezměněném formátu pokračuje hlavní skupina FPL v Lize bláznů o nejlepšího kouče sezóny, do které se může kdokoliv a kdykoliv v průběhu jara ještě přihlásit (přihlášení >> zde). Premiérově odstartovaly tři výkonnostní skupiny (head-to-Head), kde se ve skupinách hrají duely týmů. Dle fantasy.premierleague.com je zde bohužel pravidlo, že tyto skupiny jsou po vygenerování rozpisu uzamčeny a žádné týmy se dodatečně nemohou moci připojit. 


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA
Průměr v tomto kole činil 53 bodů/tým. Nejlepší sestavy a nejlepší tři bodové zisky patří našim VIP účastníkům. Nejúspěšnějším koučem s 90 body se stal Oli (Kalčo) a vytvořil nejlépe bodující sestavu se svým týmem Ukážu ti cestu Rayem. Druhým nejlépe bodujícím byl Vojta FPL s 88 body, třetím nejlepším koučem v tomto kole se stal s 84 body Pavel Jahoda.

top-10_21k.jpg

sespl_21k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ
Jednadvacáté kolo a bodové zisky přinesly zemětřesení v celoročním pořadí. Změnil se též i počet účastníků, který se zvýšil na 67 hráčů. V čele žebříčku je nově Vojta FPL, na druhé místo se posunul Oli (Kalčo). Škoda že se tito dva zmiňovaní koučové nepřihlásili do 1. ligy, určitě by se právě oni se svými týmy tahali o titul mistra LB. Na třetí pozici propadl nedávný lídr žebříčku Martin Štros.

top-10_po21k.jpg

Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech koučů i za 10. místem v žebříčku naleznete >> ZDE


TABULKY Ligy bláznů po 1. kole 
V nejvyšší soutěži 1.LB PREMIER LEAGUE nastoupilo k prvním duelům jarní část celkem pouze 27 týmů, místo očekávaných 30 a jako virtuální sudý 28 účastník je v skupině AVERAGE (průměr skupiny). Celkem 13 týmů si připsalo 3 body za vítězství v duelech, překvapivě hned v prvém kole se zrodila jedna remíza a její 2 aktéři si připsali po jednom bodu. Díky skóre je v čele tým Radil mi Guardiola, následují Torpédo Bahana a Solaris. Výsledky duelů >> zde, rozlosování pro 22. kolo FPL >> zde
 
2.LB CHAMPIONSCHIP A odstartovala jarní část s 17 týmy, jako virtuální sudý osmnáctý účastník je v skupině AVERAGE (průměr skupiny). Polovina týmů (celkem 9) si připsala prvé tři body, druhá polovina má zatím na svém kontě nulu. Díky skóre je v čele FC Evaldo Heřmaň, následují FC Viktoria Plzen  a Michals93. Výsledky duelů >> zde, rozlosování pro 22. kolo FPL >> zde
 
Na startu 2.LB CHAMPIONSCHIP B bylo také 17 týmů, jako virtuální sudý osmnáctý účastník je v skupině AVERAGE (průměr skupiny). Méně než polovina týmů (celkem 8) si připsala prvé tři body, neb bodoval AVERAGE, ostatní mají zatím nulu. Díky skóre je v čele FC Jablunkov, následují Rakitic a Méďa. Výsledky duelů >> zde, rozlosování pro 22. kolo FPL >> zde
 
tabpo21.kole.jpg
 
Příští 22. kolo se začíná hrát 30.1. 2024, deadline je v 19.30 hod.

ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu, nebo >> ZDE.

Upozornění o aktualizaci webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, klikněte na některý z předchozích modrých odkazů, dejte sledovat skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče.  

(pirates)