Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 19. kolo

Žebříček a info z 19. kola.

titpl_2023.jpg

Již jen jeden krok schází do konce podzimní části. Po Silvestru se sečtou bodíky a pak nastane krátká pauzička do 13. ledna. V této pauzičce bude potřebné aby se koučové a týmy přihlásily do nově vytvořených duelových skupin tzv. head-to-head (více o rozdělení a přípravě jarních skupin FPL naleznete níže v článku pod tabulkami). 


Průměr v tomto kole byl o něco vyšší než minule, nyní činil 40 bodů/tým. Nejlepším koučem kola se s 64 body stal Martin Šimek a vytvořil nejlépe bodující sestavu se svým týmem Martinscz. Druhým nejlépe bodujícím byl Marián Wetter, třetím kouč Martin Štros.

top-30_19k.jpg

screenshot_20231229-193210.jpg


V popředí žebříčku po 19. kole nastala změna, nově vede Martin Štros. Štěpán Hájek je druhý, na třetím místě zůstal Vojta FPL

top-30_po19k.jpg

- Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech týmů i za 30. místem naleznete >> ZDE


 
TEST DUELOVÉ SKUPINY a jak to bude dál.
Jsou odehraná tři kola testovací skupiny a nyní je víceméně zbytečné se k testování vracet, neb tato skupinka bude v lednové pauzičce smazána. Tento test nahradí plánované jarní ligové skupiny Ligy bláznů. Protože tato skupina Test LB vyvolala velký zájem, tak zveřejňuji výsledky zkušebních zápasů a duelů v 19. kole, naleznete >> zde. Tabulka s pořadím týmů po testovacím 3. kole >> zde.
 
- Již 5. ledna 2024 bude pro jarní část nově vytvořena duelová (head-to-head) nejvyšší soutěž Ligy bláznů a ponese název LB PREMIER LEAGUE. Budou zde hrát týmy, umístěné v podzimní části do 29. místa.
- Ve stejném termínu budou vytvořeny pro zbytek účastníků tj. pro týmy umístěné od 30. místa v žebříčku dále v pořadí dvě druhé výkonnostní soutěže. Ponesou název LB CHAMPIONSCHIP A a LB CHAMPIONSCHIP B
- Více info s přesným rozdělením účastníků do jednotlivých soutěží bude zveřejněno po Silvestru v reportu z 20. kola, cca kolem 5. ledna neb ještě 2.1. 2024 se hraje poslední zápas 20. kola. Tak si to ohlídejte, aby jste něco nepropásli, první jarní zápasy a duely začnou 13. ledna. 
- Podzimní skupina LIGA BLÁZNŮ na premierleague.com čítá nyní 63 hráčů a bude nadále i do budoucna fungovat a sloužit jako žebříček všech účastníků pro TOP tabulky atd.
 
Ten kdo FPL již hraje, ale není v naší komunitě, má poslední možnost se přidat, aby na jaře mohl hrát ligové soutěže. Podrobný návod na přihlášení >> zde.

VIDEO a rady k 20. kolu fantasy PL

- Pokud ještě nemáte jasno jak poskládat sestavu pro 20. kolo, tak přidávám odkaz na tradiční video od VojtyFPL, kde se mimo dobře míněných rad dozvíte i pár zajímavých informací navíc. YouTube video k FPL >> zde.


Upozornění o aktualizaci webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, klikněte na některý z předchozích modrých odkazů, dejte sledovat skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče.  

(pirates)