Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 18. kolo

Žebříček a info z 18. kola.

titpl_2023.jpg

Je odehrané osmnácté kolo FPL, v úterý se rozehrává devatenácté a na Silvestra končí podzimní sezóna PL závěrečným dvacátým kolem. Sečtou se bodíky, rozdělí se týmy do ligových skupin a od 13. ledna již hrajeme vzájemné duely ve skupinách a hrajeme o anglického mistra Ligy bláznů (více o rozdělení do jarních skupin FPL naleznete níže v článku pod tabulkami).


Průměr v tomto kole činil průměr 38 bodů/tým. Nejlepším koučem kola se s 61 bodem stal Jirka Marval a vytvořil nejlépe bodující sestavu se svým týmem PIRATES ACS. Jen o bodík méně měli hned tři další koučové, Tomáš Červencl, Lukas Lexa, Tomáš Mračko.

top-30_18k.jpg

screenshot_20231224-213706.jpg


V popředí žebříčku po 18. kole je pěkná tlačenice s minimálními bodovými rozdíly. Nadále vede Štěpán Hájek, na druhém místě zůstal Martin Štros, na třetím Vojta FPL. Celkem již dvanáct koučů přesáhlo hranici 1000 bodů.

top-30_po18k.jpg

- Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech týmů i za 30. místem naleznete >> ZDE


 
TEST DUELOVÉ SKUPINY a jak to bude dál.
Jsou odehraná dvě kola testovací skupiny a již po prvém kole bylo víceméně jasné, že skupina bude fungovat. Nyní v druhém kole se dále vyzkoušelo, že ze skupina uzavřít nebo kohokoliv vyřadit. Skupina může fungovat, tak jak fungovala v předešlých ročnících na Sazka Fantasy. Tudíž je rozhodnuto, naváže se systémově na předešlých pět ročníků na Sazka Fantasy, včetně počtu účastníků ve skupinách i na premierleague.com.
 
- Podzimní skupina LIGA BLÁZNŮ na premierleague.com čítá nyní již 63 hráčů a bude nadále i do budoucna fungovat a sloužit jako žebříček všech účastníků pro TOP tabulky atd.
- Již 4. ledna 2024 bude pro jarní část nově vytvořena duelová (head-to-head) nejvyšší soutěž Ligy bláznů a ponese název LB PREMIER LEAGUE. Budou zde hrát týmy, umístěné v podzimní části do 29. místa.
- Ve stejném termínu budou vytvořeny pro zbytek účastníků tj. pro týmy umístěné od 30. místa v žebříčku dále v pořadí dvě druhé výkonnostní soutěže. Ponesou název LB CHAMPIONSCHIP A a LB CHAMPIONSCHIP B
- Více info s přesným rozdělením účastníků, bude po Silvestru v reportu z 20. kola. 
- Jak dopadly zkušební zápasy a duely v 18. kole, naleznete >> zde. Tabulka s pořadím týmů po testovacím 2. kole >> zde.
 
Ten kdo FPL již hraje, ale není v naší komunitě, má poslední možnost se přidat, aby na jaře mohl hrát ligové soutěže. Podrobný návod na přihlášení >> zde.

ARCHIV a vítězové jednotlivých ročníků anglické fantasy s odkazy na podrobnosti odehraného ročníku

- StanleySK >> 2018/19

- StanleySK >> 2019/20

- FCVP >> 2020/21

- ZavesACS >> 2021/22

- Pavlik12 >> 2022/23

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy >> ZDE.


Upozornění o aktualizaci webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, klikněte na některý z předchozích modrých odkazů, dejte sledovat skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče.  

(pirates)