Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 17. kolo

Žebříček a info z 17. kola.

titpl_2023.jpg

Je odehrané 17. kolo FPL a momentálně je částečně rozehrané již to 18. kolo. Běží test s duely pro jaro a do ukončení podzimní části, před krátkou novoroční pauzou zbývají odehrát ještě dvě kola. Ten kdo FPL hraje, ale NE s námi, má ještě možnost se přidat do naší komunity (naskáčou mu všechny podzimní body co má nahrané). Podrobný návod na přihlášení >> zde.


Průměr v tomto kole činil průměr 51 bodů/tým. Nejlepším koučem kola a se 77 body se stal Kubajs Hrádek a vytvořil nejlépe bodující sestavu. Další dva úspěšní koučové v tomto kole byli Martin Bielko a Jan Kohoutek. 

top-30_17k.jpg

screenshot_20231223-013134.jpg


Podzimní skupina LIGY BLÁZNŮ čítá nyní 62 hráčů. V popředí žebříčku jsou víceméně všichni nováčci, kteří se přidali do skupiny v poslední době. Nově je v čele žebříčku Štěpán Hájek, čtyři body ztrácí Martin Štros a další dva body Vojta FPL. Všichni tři přesáhli hranici 1000 bodů, ale čtvrtý Jakub Mucka je takzvaně na dostřel …

top-30_po17k.jpg

- Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech týmů i za 30. místem naleznete >> ZDE

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy >> ZDE.

TEST DUELOVÉ SKUPINY
Minulé kolo proběhl test úvodní test skupiny se vzájemnými zápasy týmů a víceméně je jasné, že skupina s větším počtem účastníků, bude se systémem duelů fungovat. Více INFO o rozdělení účastníků a jarním systému se budu věnovat v příštím reportu z 18. kola. Jak dopadly zápasy v 17. kole skupiny Test LB, naleznete >> zde. Tabulka s pořadím týmů po testovacím 17. kole >> zde.


Upozornění o aktualizaci webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, klikněte na některý z předchozích modrých odkazů, dejte sledovat skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče.  

(pirates)