Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 16. kolo

Upozornění o aktualizaci webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, klikněte na některý z předchozích modrých odkazů, dejte sledovat skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče.  

titpl_2023.jpg

Je odehrané již 16. kolo FPL a dle rozpisu se hraje PL až do 28.prosince, což znamená, že nás čekají ještě tři kola. Pro jaro mám naplánované 16-ti členné skupiny s duely, které jsou na premierleague.com a k dispozici. Rád bych ale udělal 20-ti členné, které tam nejsou připravené a přednastavené. Vytvořil jsem proto na tyto tři kola zkušebně skupinu Test LB a chci vyzkoušet, jestli bude s 20-ti účastníky fungovat. Použijte proto prosím vstupní kód do skupiny „zsiqcm“  nebo klikněte na tento >> odkaz a přidejte se. Potřebuji více jak 20 týmů abych to vyzkoušel, předem děkuji, budu testovat cca 2 až 3 kola, pak ligu smažu.


Průměr v tomto kole činil průměr 37 bodů/tým. Pán bůh někdy není doma, zářným příkladem budiž Tomáš Mračko ... Ten se stal nejlepším koučem kola a se 79 body vytvořil nejlépe bodující sestavu. Další dva úspěšní koučové v tomto kole byli Jarda Mudra a Tomáš Dvořák.

top-30_16k.jpg

screenshot_20231213-182352.jpg


- V posledním kole se přidal do soutěže starý známy z předešlých ročníků Jakub Můčka se svým týmem Rosi25k Army. Se svými letošními 936 FB vystřelil v našem žebříčku FPL na páté místo a jedním ze žhavých kandidátů pro účast v 1. lize.  
- V průběžném pořadí nastala stagnace a na prvním třech místech v žebříčku nenastala opět žádná změna. Vede Martin Štros, Štěpán Hájek je druhý, Oldřich Kmoščák třetí. 

- Pro účast v nejvyšší soutěži Ligy bláznů, která v jarní části ponese název LB PREMIER LEAGUE a budou se zde hrát duely týmů, je zapotřebí umístit se v podzimní části do 15. místa.

top-30_po16k.jpg

- Pro týmy umístěné od 16. do 45. bude vytvořena druhá výkonnostní soutěž a ponese název LB CHAMPIONSCHIP, budou zde dvě 15 členné skupiny A+B. 
- Ostatní účastníci od 46. místa, budou zařazeni do třetí výkonnostní soutěže, která ponese název LB LEAGUE ONE.

- Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech týmů za 30. místem naleznete >> ZDE

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy >> ZDE.
 
PS: Vše ale může být jinak, pokud vyzkoušíme, že budou fungovat 20-ti členné duelové skupiny.

„Anglickou“ LIGU BLÁZNŮ na premierleague.com hraje 61 účastníků. Pokud FPL již někdo hraje a přidá se nyní nejpozději do 19. kola do naší skupiny, naskočí mu i všechny dosavadní uhrané body. Tím má oproti naprostým nováčkům lepší výchozí pozici pro možnost zařadit se do vyšších ligových pater pro jarní část. Podrobný návod na přihlášení naleznete >> zde

(pirates)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář