Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 11. kolo

Fantasy Premier League je za polovinou podzimní části (bude se hrát do 20. kola, až do 30.12. 2023). Pak bude následovat čtrnáctidenní pauza, která bude v Lize bláznů využita pro založení min. 5 výkonnostních soutěží pro jarní část. 

titpl_2023.jpg

Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 


Průměr v tomto kole činil pouhých 31 bodů/tým. Nejúspěšnější sestavu s 65 body v tomto kole vytvořil Marián Wetter s týmem Sper*osonik. Další dva úspěšní koučové v tomto kole byli Jan Jirovský a Stanislav Koutný.

top-30_11k.jpg

sespl_11k.jpg


- Průběžné pořadí na prvních třech místech zůstalo beze změn. Nadále vede Martin Štros následují Zdenek Betak a Oldřich Kmoščák.  

- Pro účast v nejvyšší soutěži Ligy bláznů, která v jarní části ponese název LB PREMIER LEAGUE, je zapotřebí umístit se v podzimní části do 15. místa.

top-30_po11k.jpg

- Pro týmy umístěné od 16. do 45. bude vytvořena druhá výkonnostní soutěž a ponese název LB CHAMPIONSCHIP, budou zde dvě 15 členné skupiny A+B. 
- Ostatní účastníci od 46. místa, budou zařazeni min do dvou skupin třetí výkonnostní soutěže, která ponese název LB LEAGUE ONE.

 Kdo jak si vede a aktuální průběžné pořadí všech týmů za 30. místem naleznete >> ZDE


„Anglickou“ LIGU BLÁZNŮ na premierleague.com hraje 59 účastníků. Pokud vás napadne se přidat, tak ZAČÍT NENÍ NIKDY POZDĚ, přidejte se třeba teď. Podrobný návod na přihlášení naleznete >> zde

(pirates)