Jdi na obsah Jdi na menu

Liga bláznů po 4. kole PL

Ve třetím kole fantasy PL se přidal do skupiny LIGY BLÁZNŮ další kouč se svým týmem a v žebříčku je evidováno celkem 56 účastníků. 

Celý podzim se bojuje o pořadí v žebříčku jako kvalifikace pro jarní část. Ta se bude hrát a bojovat ve výkonnostních soutěžích s duely, tak jak bylo v Lize bláznů zvykem na Sazka Fantasy. Do 1. ligy bude zařazeno 15 nejlepších, 30 týmů bude zařazeno do 2A a 2B ligy, ostatní do 3A a 3B ligy. Výkonností soutěže budou mít od jara stejné názvy jako v Anglii, tj, PREMIER LEAGUE, CHAMPIONSCHIP, LEAGUE ONE.

Podzimní soutěž je stále víceméně v prvopočátku a není jasné, který tým, kam bude zařazen. Pokud ještě nehrajete a uvažujete o tom, tak neváhejte (postup pro přihlášení  naleznete >> zde). 

clanek-pl_226.jpg


- V třetím kole bodoval nejlépe Martin Bielko s týmem Torpédo Bahana, když vybojoval 75 fantasy bodů. Špatně si nevedl ani Pavel Plicka s týmem PaPl (67 FB) a Michal Holler s Třebechovicemi (66 FB).

- Průměr 3. kola byl 45 bodů.

- V průběžném pořadí po 3. kole vedou Třebechovice, na druhé pozici je Hevy, třetí Lupen stars 76. Pro účast v první lize je zapotřebí celkový průměr 50 FB/kolo.

top-30_3k.jpg


 

Čtvrté kolo přineslo vysoké bodové zisky a samozřejmě i změny v pořadí. Bodové žně prožil Jiří Vávra s Paraponera73 (90 FB). Na TOP 15, která zaručuje 1. ligu to však ještě není. Pozdější rozjezd dohání Jan Jirovský s Arsenalem, který nyní nasbíral 89 FB. Jen o bodík méně měl v třetím kole Marek Veselý s Aliens.

- Průměr 4. kola byl 71 bodů/tým.

top-30_4k.jpg

 

- Po čtvrtém kole se žádné dramatické změny v žebříčku pořadí neudály. Nadále vedou Třebechovice a v patách jim je Hevy. Na třetí příčce se neudržel Lupen stars 76, kterého vyštípal KubajsACS.

- Na první ligu je zapotřebí mít průměr 61 FB. O tuto pozici se nyní na 16. a 16. místě dělí Tomket21 s FC Jablunkov, který ještě v třetím kole byl na 23. pozici. Novými prvoligovými kandidáty po čtvrtém kole jsou ještě Kinder Mbeumo a Filousinho Town. Naopak prvoligové ambice neudrželi Michals93, Tkrejci, StanleySK. 

- Pro účast v druhé lize je povinnost mít průměr 51 FB, nebo mít na svém kontě 204 bodů. Průměr víceméně neplatí pro týmy které začali až od druhého kola. Posledním druholigový kandidátem je nyní na 45. místě Negan3nec.  

- Ostatní účastníci od 46. místa se formují pro třetí ligu. Průběžné pořadí všech týmů  >> zde.