Jdi na obsah Jdi na menu

Liga bláznů po 2. kole PL

Šestou sezónu anglické LIGY BLÁZNŮ zahájilo 49 týmů, v druhém kole první body do žebříčku hodnocení připisovalo o šest týmů více. Soutěž se teprve rozebíhá, kdo máte zájem tak neváhejte (postup pro přihlášení  naleznete >> zde). 

Celý podzim se bude bojovat o pořadí v žebříčku jako kvalifikace pro jarní část. Zde už by se mělo hrát a bojovat ve výkonnostních soutěžích s duely, tak jak bylo v Lize bláznů zvykem. Do 1. ligy bude zařazeno 15 nejlepších, 30 týmů bude zařazeno do 2A a 2B ligy, ostatní do 3A a 3B ligy.


Do tabulky TOP 30 a zveřejněného reportu a pořadí 1. kola se dostal nějaký šotek. Vše je již upraveno viz report >> zde. Po druhém kole je ale všechno jinak, změnila se v čele pořadí celá první šestice týmů. Se 139 FB nově žebříčku vévodí dvojice týmů FC Patálie (+56 FB) a Lemondik’s (+66 FB) a na záda jim dýchá s 138 FB tým Lupen stars který si nyní připsal +76 FB. 

Průběžné pořadí všech účastníků >> zde.

top-30_2k.jpg

Průměr soutěže byl v druhém kole fantasy 35 FB. Nejvyšší bodový zisk + 67 FB si připsal kouč Lukas Vesely s týmem Lupen stars 76

(pirates)