Jdi na obsah Jdi na menu

Liga bláznů po 1.kole PL

Po pěti sezónách anglické LIGY BLÁZNŮ na Sazka Fantasy, začala šestá sezóna poprvé na fantasy.premierleague.com. Těsně před startem samotné Premier League se během necelých 48 hodin přihlásilo do Ligy bláznů pro prvé kolo 49 hráčů. Pro druhé kolo se přidal jako jubilejní 50 účastník vítěz PL-Ligy bláznů ze sezóny 2021/22 Petr Závešický s jeho týmem ZavesACS.   

Tento šestý ročník je víceméně opět jako rozjezdový a začíná se víceméně od nuly. Do soutěže se přihlásilo 35 účastníků z předešlých ročníků a 15 nováčků. Celý podzim se bude bojovat o pořadí v žebříčku jako kvalifikace pro jarní část. Zde už by se mělo hrát a bojovat ve výkonnostních soutěžích s duely, tak jak bylo v Lize bláznů zvykem (bližší informace budou upřesněny).


Snový start v soutěži s 85 Fantasy Body (dále jen FB) zaznamenal Milan Závorka s týmem 9milan9. Stejně bodů má i protřelý matador Stanislav Koutný a dvojnásobný Mistr Ligy bláznů z ročníků 2018/19 a 2019/20 s týmem StanleySK. Jen o bod méně, má třetí v pořadí Michal Švehla s týmem Michals93, který se v loňském ročníku umístil na druhém místě 3. ligy. 

top-30_1k.jpg

Průměr soutěže byl v prvém kole 64 FB. Průběžné pořadí všech účastníků >> zde.

(pirates)