Jdi na obsah Jdi na menu

Fantasy Premier League, 33. kolo

Ligové tabulky a report po 33. kole respektive 13. jarním kole.

titpl_2023.jpg

Chybí tabulky a report z minulého kola, volného času je velmi málo, trochu to odnáší anglická fantasy sad.


Co se nestihne načíst před začátkem dalšího kola, než začnou naskakovat body je nenávratně pryč. Tudíž chybí komplet 32. kolo. Ani nyní to není ideální, v tomto 33. kole nejsou zveřejněny TOP 10 KOUČŮ kola ani žebříček, přináším alespoň tabulky a náhledy na vývoj soutěží ... 

- V nejvyšší soutěži 1.LB PREMIER LEAGUE se do čela probojoval Solaris neb FC Alpy Třinec prohrál v 32. kole. Oba dva mají stejně bodů a tak o pořadí a umístění rozhoduje jarní skóre. Také další dva týmy v pořadí mají stejně bodů, jsou to týmy Bossicek a FC Patálie. Tato dvojice na třetím a čtvrtém místě se osamostatnila od dalších v pořadí. Musí však být ve střehu, na zaváhání čeká hned pět týmů co si brousí zuby na třetí místo.

- Jasným sestupujícím týmem do druhé ligy je Róza Fc PL, jestli jej doprovodí Tkrejci nebo někdo z dvojice Zdenda, FM CITY určitě napoví nejbližší kolo. Výsledky duelů 32. kola >> zde, výsledky duelů 33. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP A se Demonics Angels osamostatnil v čele tabulky. Na rozdíl od FC Evaldo Heřmaň, který dvakrát po sobě prohrál si připsal všech šest bodů. Na druhé místo se probojoval Michals93, na prvního ztrácí 3 body. Dvě prohry "Evalda" znamenaly pád na třetí místo, šance na postup jsou stále velmi reálné. Výsledky duelů 32. kola >> zde, výsledky duelů 33. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B jedna výhra a jedna remíza přinesla navýšení náskoku v čele tabulky pro tým 9milan9, před druhým týmem Méďa. Ze hry o třetí postupové místo se připravil dvěma prohrami v řadě FC Swallows, jeho pozici okamžitě zaujali Ipswich Town a Appleton Team. Výsledky duelů 32. kola >> zde, výsledky duelů 33. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
tab-po13_33.kole.jpg

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info z anglické fantasy najdete v hlavním menu PREMIER LEAGUE, nebo >> ZDE.

- ARCHIV všech 5. ročníků PREMIER LEAGUE v Lize bláznů >> ZDE.

(pirates)