Jdi na obsah Jdi na menu

Fantasy Premier League, 31. kolo

Výsledky duelů a ligové tabulky po 11. jarním kole + žebříček a info z 31. kola FPL, tj. po vloženém hracím kole uprostřed týdne. Byl to takový fofr, že chybí i report a tabulky z 30. kola ...

titpl_2023.jpg


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA

- Zisk fantasy bodů tentokráte průměrově atakoval "šedesátku", ti nejúspěšnější byly pod "stovkou". Nejlepší sestavu kola udělal Daniel Mucha s 95 body. Druhým nejlepším koučem se stal Milan Rutkovský, třetí se umístil Patrik Palda.

- Průměr v tomto kole činil 58,05 bodů/kouč.

top-10_31k.jpg

sespl_31k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

- Počet soutěžících o nejlepšího kouče sezóny 2023/24 po 31. kole zůstává na 72. účastnících.

- V čele žebříčku je Vojta FPL s patnácti bodovým náskokem před Jaroslavem Mudrou. Martin Štros se propadl až na třetí místo.

- Seznam jmen v TOP 10 se oproti 29. kolu nezměnil.

top_cp_31.jpg

Aktuální průběžné pořadí všech koučů za 10. místem v žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDEKdokoliv a kdykoliv se může v průběhu jara přidat a ještě se přihlásit. Pokud někdo z případných zájemců již FPL hraje, všechny body z této sezóny se mu dočtou (odkaz pro přihlášení >> zde). 


TABULKY soutěží Ligy bláznů po 11. kole 
 
- V nejvyšší soutěži 1.LB PREMIER LEAGUE se poprvé v čele objevují FC Alpy Třinec, dokonce mají tříbodový náskok před ostatními. Jeho nástup nezachytil nikdo z předchozích lídrů a tak týmy Solaris a Radil mi Guardiola jsou jen v popředí pěti nejbližších pronásledovatelů. Výsledky duelů 31. kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP A přišel o vedení v tabulce a bodový náskok v popředí. Nyní je druhý a má stejně bodů jako první Demonics Angels. Třetím v pořadí s tříbodovou ztrátou je Michals93. Výsledky duelů tohoto kola >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B s jednobodovým náskokem vede 9milan9. Druhým v pořadí je Méďa o třetí postupovou pozici se se shodným počtem bodů dělí Swallows a Appleton Team. Výsledky duelů >> zde, rozlosování zápasů pro příští kolo >> zde.
 
tabpo31.kole.jpg

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu PREMIER LEAGUE, nebo >> ZDE.

- ARCHIV všech 5. ročníků PREMIER LEAGUE v Lize bláznů >> ZDE.

(pirates)