Jdi na obsah Jdi na menu

Slavíme rok provozu webu Ligy bláznů

Začal máj, lásky čas, jak se pátý měsíc poeticky nazývá. Pro nás blázny z fantasy to ale znamená, že v květnu slavíme rok provozu a existence webových stránek www.fantasyligablaznu.cz.

info-titulka.jpg

Tyto stránky fungují díky příspěvkům redakčního týmu a jejich nadšení pro fantasy, kterému věnují stovky hodin. Na chodu stránek a informatiky se podílí Fanda Řezáč (fantasy tým OCHD), Míra Štech (ykk44), Majk (Rakitič) Jirka Drha (FC Zorzz), Jirka Marval (Pirates ACS) a v poslední době stále častěji vypomáhá i Jan Sychra (Ondras).


Od křestu a spuštění stránek to uteklo jako voda. Na web se během roku činnosti naučilo chodit neuvěřitelné množství čtenářů. Když se ohlédneme na začátek, dle statistik se podívalo v květnu 2023 na naše stránky prvních 291 unikátních čtenářů a prohlédlo si 4 210 příspěvků, především v archivu z historie Ligy bláznů. Rekord zájmu byl zaznamenán v prosinci, kdy stránky navštívilo 2 571 unikátních čtenářů. 

pristupy-2023_2024_komplet.jpg

 

Rekord v počtu přečtených příspěvků je naprosto čerstvý, je z proběhlého měsíce dubna, kdy čtenáři prohlédli 18 729 příspěvků. 

zobrazeni-2023_2024_komplet.jpg

Snažíme se vždy po uzávěrce bodů na sport.cz/fantasy spočítat duely, tabulky a na webu poté postupně vydávat informace cca v rozsahu dvou příspěvků denně. Pokaždé to ale nevyjde … Během měsíce je vydáno cca 45 příspěvků a znamená to, že ten kdo navštíví stránky, si třeba přečte až 8 různých příspěvků. 


Velice si vážíme vašeho zájmu, ale přicházíme s prosbou o příspěvek za nutné výdaje pro chod další sezóny. Ty jsou zaplaceny činili 2246 korun.

faktury.jpg

Loni když ještě nebylo tolik čtenářů, se to horko těžko dalo dohromady, ale dalo. Letos je hráčů a čtenářů mnohonásobně více a tak budeme rádi, když se bude opakovat situace z loňského roku a aktivní účastníci Ligy bláznů zašlou alespoň 10 až 50 korun na konto 159112098/0600. 

Věříme, že částka se vybere a náš web bude nadále bez reklam. Teoreticky by se částka měla vybrat hravě a o její výši vás budeme informovat. Co bude vybráno navíc, se uschová a použije na chod webu dalšího následného ročníku.

Předem děkujeme za spolupráci, za náš fantasy tým zdraví Pirates


PS: přestože samotná Liga bláznů funguje 10 let, tak webovky LB mají za sebou teprve první rok. Stránky se postupně vyvíjí, stabilizovala se kostra jednotlivých informací z každé ligy a tematických článků. Příprava a zveřejnění našemu pracovnímu kolektivu zabere hromadu času a tak hledáme další dobrovolné kolegy, kteří by se zapojili k psaní reportů a příspěvků ze soutěží. Pokud máte chuť, máte možnost se projevit, vaše příspěvky se nebudou nijak upravovat. Potřebujeme respondenty z 2. ligy , 3. ligy, Divize a Okresního přeboru. Každý kdo by měl zájem psát, napište na email jirka.marval@gmail.cz a domluvíme se.


Po skončení sezóny 2023/24 proběhne pravidelná sešlost účastníků a hráčů fantasy. Bude opět u Andreje Paračky na Orlíku nad autocampem Trhovky. Letos je vše naplánováno na 9.6.2024, tak si udělejte čas, rádi vás uvidíme. Budou se opět předávat putovní trofeje nejlepším koučům a vítězům z letošní sezóny, zahrajeme si bowling, šipky a pokecáme o nové fantasy sezóně. Ubytování zdrarma ve vlastních stanech a spacácích je možné u Andreje na jeho pozemku, jako každým rokem. Více info bude ještě zveřejněno, nebo své dotazy směřujte již nyní na výše zveřejněnou emailovou adresu.


Report a fotogalerie z loňského setkání a  sešlosti Ligy bláznů >> zde. Ostatní reporty a fotogalerie z předešlých 5 sešlostí >> zde.