Jdi na obsah Jdi na menu

Přihlášení do anglické PL

(AKTUALIZOVÁNO - 22.1.2024) Nyní je ve skupině Liga bláznů na FPL téměř 70 hráčů. Pokud jste se nepřidali na začátku sezóny nevadí, přidat a začlenit se můžete kdykoliv v průběhu sezóny 2023/2024. Pokud FPL již hrajete a přidáte se do naší skupiny, naskočí vám dokonce i všechny vaše dosavadní uhrané body z průběhu sezóny.

Pokud ještě FPL nehrajete  a chcete se do skupiny Liga bláznů přidat, musíte se nejprve na fantasy.premierleague.com zaregistrovat a vytvořit si svou sestavu na aktuálně hrané kolo. Teprve poté můžete žádat o vstup k nám do Ligy bláznů. Pozvánka a vstup do naší skupiny je na tomto >> odkazu. Případně dejte vyhledat skupinu LIGA BLÁZNŮ, nebo jednoduše klikněte na tento odkaz >> https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/fgxquw a do skupiny budete automaticky přidáni, případně zkopírujte a zadejte tuto adresu >> https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/fgxquw. Kód ligy: fgxquw

fantasypl_3.jpg


(AKTUALIZOVÁNO - 2.12.2023) Po ukončení podzimu 2023, budou v zimní pauze hráči a jejich týmy dle získaných bodů rozřazeni do několika ligových soutěží. Od jara 2024 se již budou hrát duely a členění soutěží bude jako za starých časů na Sazka Fantasy. V nejvyšší soutěži se bude bojovat o titul Mistr Ligy bláznů, vítěz obdrží putovní pohár bude se bojovat též o udržení v soutěži. V ostatních soutěžích se bude bojovat tradičně o postupy a sestupy mezi dalšími soutěžemi.

Struktura soutěží Ligy bláznů od jara 2024 bude:

- 1.LB Premier League (30 účastníků)

- 2.LB Championship sk.A a Championship sk.B (2x 20 účastníků) 


PS: ten kdo se nestihl přihlásit do ligových soutěží pro jarní část, bude mít druhou šanci po skončení sezóny. Dle žebříčku koučů se doplní obě 2.LB na třicet účastníků. Další koučové a jejich týmy se budou moci přihlásit do plánované 3.LB (League One) sezóny 2024/25. Jakékoliv dotazy ohledně FPL pište na email fantasyligablaznu@volny.cz nebo do komentáře níže pod článkem.

Tabulky a dosavadní vítězové:

2018/19 >> zde

2019/20 >> zde

2020/21 >> zde

2021/22 >> zde

2022/23 >> zde 

Aktuální INFO z sezóny 2023/24 >> zde.  


(ZVEŘEJNĚNO - 11.8. 2023) Zdravím všechny zájemce o účast v Ligu bláznů. Šestý ročník anglické fotbalové fantasy nakonec bude. Vše se šilo horkou jehlou, ale padlo rychlé rozhodnutí těsně před startem Premier League. Šestý ročník anglické LIGY BLÁZNŮ bude místo Sazka Fantasy pokračovat přímo na originál fantasy.premierleague.com/.

fantasypl_2.jpg

Pozvánka a vstup do skupiny je na tomto >> odkazu. Případně zadejte https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/fgxquw
Kód ligy: fgxquw

Pokud máte zájem se přidat do soutěžní skupiny tak neváhejte. Nejprve se zaregistrujte, poté vytvořte sestavu týmu a pak teprve se můžete přidat do skupiny. Mnohým přihlášení i přes zveřejněné informace nejde, proto přidávám i info s překladem postupu pro přihlášení.

pl_prihl.jpg

Vstup do ligy nemůže být jednodušší. Jednoduše klikněte na odkaz níže a do skupiny budete automaticky přidáni 

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/fgxquw

(pirates)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář