Jdi na obsah Jdi na menu

Sešlost hráčů fantasy v roce 2022

- Na závěr sezóny 2021/22 se uskutečnila již šestá „sešlost koučů“ z Ligy bláznů. Potřetí se konala v autocampu Trhovky na Orlické přehradě a nemohlo chybět předávání trofejí za umístění. Přítomna byla trojice správců všech možných soutěží Ligy bláznů Jirka Marval, Fanda Řezáč a Jirka Drha.

seslost-2022-foto-3.jpg


- V tomto roce se mimo tradičních ocenění předávají nově zakoupené „putovní poháry Ligy bláznů“ a trika Sazka fantasy, pro nejlepšího kouče sezóny, vítěze 1. Ligy v F:L a vítěze Premier League. Na pohárech nechybí jména dosavadních vítězů (naleznete je v Síni slávy >> zde).

seslost-2022-foto-14.jpg

seslost-2022-foto-2.jpg


- Potřetí jsme využily pohostinnosti a ubytování u Andreje Paračky, u něj na "sausforku".  
- V podvečerních hodinách proběhl tradiční šipkový turnaj. Na noční „after party“ nechybělo grilování, pivečko, kořaličky, karty a fotbalová hra z Tiki - Taka "Pravda nebo lež“.

seslost-2022-foto-16.jpg

seslost-2022-foto-23.jpg

- Kompletní fotogalerii z této akce naleznete >> ZDE. 

- Všechny předešlé a následující sešlosti najdete v menu "HISTORIE", podmenu >> SETKÁNÍ KOUČŮ.


OZNÁMENÍ

Letošní sešlost hráčů Ligy bláznů s předáním putovních pohárů vítězům je naplánována na 22. července 2023, opět v autocampu Trhovky na Orlické přehradě. Předání se plánuje v sobotu na cca 16. hodinu s pokračováním a volnou zábavou u "Andyho". Přespat můžete ve stanu u Andreje na zahradě, nebo v autě.

Srdečně všechny zveme, starej Marvi a Andrej.

PS: ten kdo máte v plánu se sešlosti zúčastnit, kontaktujte mne nebo Andreje (telefonicky, případně napište sem do komentáře nebo na email fantasyliga@volny.cz)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář