Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ z české Fantasy, po 23. kole F:L

Žebříček koučů Ligy bláznů s podrobnými body z každého kola. 
 
Do konce sezóny se bojuje v celoročním pořadí o 29 míst pro účast v Superlize 2024/25. Stejně jako na sport.cz hraje se soutěž Druhá šance i v Lize bláznů, kde počítáme samostatně body jen z jarní části.
 

kouc-kola_tit360.jpg


- Na prvním místě v žebříčku koučů této sezóny se i po 23. kole udržel Jirka Kobližka (kouč z 1.Ligy bláznů, vítěz LB v sezóně 2021/22). Situace houstne a stále více na něj dotírá Vojta Hanzlík (kouč z Okresního přeboru), ten jeho náskok zmenšil již jen na 8 bodů. Třetí v řadě útočí na post nejlepšího kouče Jirka Drha ((kouč z 1.Ligy bláznů), ten je další bodík pozadu. 

- V žebříčku, který LB spravuje a zveřejňuje, naleznete níže v tabulce TOP 30 celkové i odečítané body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro umístění, zveřejněné jsou zde ale i detailní body z každého kola této sezóny. Je zde celkem 318 koučů (29 účastníků z 1. ligy, 54 účastníků z 2. ligy, 116 účastníků z 3 ligy, 99 účastníků z Divize a 20 účastníků z Okresního přeboru).  

zlb-23-1.jpg

 Kompletní žebříček letošní sezóny s body všech 318 koučů naleznete v google tabulce >> ZDE


DRUHÁ ŠANCE
Je velký motivační motor pro hráče, kteří na podzim získávali buď první zkušenosti, nebo nová šance na reparát pro ty, kterým to na podzim moc nešlo. Po čtvrtém jarním kole se změnilo pořadí a v popředí jsou jiná jména.

- Nově vede Jiří Suzska (kouč z Divize), který je i v celoročním pořadí LB mezi pěti nejlepšími hráči. v TOP 5 koučů. Jednobodový rozdíl odsunul na druhou pozici Dominika Spodniaka (kouč z Okresního přeboru). O další bodík méně mají na děleném třetím místě Milan Rutkovský a Jirka Drha. Níže je TOP 31 nejlepších koučů, kompletní žebříček Druhé šance >> ZDE.

zlb-23-2s.jpg