Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ z české Fantasy, po 19. kole F:L

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů dorazil do poloviny fantasy sezóny 2023/24 a do února bude zimní pauza. Pak bude finišovat do 21. kola, které rozhodne, který kouč a jeho tým bude hrát v Evropských pohárech Ligy bláznů (EPLB). 

eplb_3.jpg

V žebříčku který LB spravuje a zveřejňuje, naleznete celkové body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro umístění, ale i detailní body z každého kola této sezóny. Je zde celkem 313 koučů a jejich týmy z limitovaných skupin 1. liga (29 účast.), 2. liga (54 účast.), 3 liga (116 účast.) + hráči z Divize (99 účast.) + hráči z Okresního přeboru (15 účast.). 


Poslední devatenácté kolo F:L bylo hodně hustý a napínavý, co? Velké překvápko připravil podceňovaný Zlín, který zválcoval Hradec. Druhé překvápko se nakonec nekonalo, přestože půlka republiky už se radovala a pomalu otvírala šampáňo. Teplice devadesátiminutovou přesilovku a dobře rozjetý zápas nakonec nedotáhly do senzačního konce. Zachránili tak mnoho sázkových tiketů, ale také bodíky koučům z fantasy. Jak výrazně se tyto dva aspekty promítly do bodíků v žebříčku Ligy bláznů, naleznete v následujících rádcích. 

Za zvuku fanfár slaví návrat na první místo v žebříčku Jiří Kobližka. V naší komunitě je s náskokem 9 bodů první, před druhým v pořadí a v celorepublikovém měřítku na sport.cz je osmý z počtu 21961 hráčů fantasy v ČR. Na druhé pozici je v žebříčku LB naše nová hvězda z Okresního přeboru Vojta Hanzlík, do jara přezimuje na místě třetím Patrik Maňák.

zlb-19-1.jpg


eplb3.jpg

Jak je zmiňováno výše, bojuje se o 96 míst v Evropských pohárech (INFO o soutěži >> ZDE) a bojuje se až do 21. kola. Kdo asi bude účastníkem Champions League? Kdo bude hrát Evropskou ligu a kdo se možná vejde do Konfereční ligy, napoví aktuální žebříček všech 313 hráčů, naleznete >> ZDE


O aktualizaci webových příspěvků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů, dát sledovat zmiňovanou skupinu a nic aktuálního vám již neuteče. 

(pirates)