Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ z české Fantasy, po 18. kole F:L

O aktualizaci webových příspěvků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů, dát sledovat zmiňovanou skupinu a nic aktuálního vám již neuteče. 

eplb_3.jpg

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů finišuje, schází již jen dvě kola a bude se dle umístění rozřazovat do Evropských pohárů Ligy bláznů (EPLB). Bojuje se až do 21. kola o 96 míst, poté bude žebříček až do konce sezóny sloužit pro boj o 29 míst  pro účast v soutěži SUPERLIGA 2024/25. 

V žebříčku který spravujeme, naleznete nejen celkové body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro umístění, ale i detailní body z každého kola této sezóny. Je zde celkem 313 koučů a jejich týmy z limitovaných skupin 1. liga (29 účast.), 2. liga (54 účast.), 3 liga (116 účast.) + hráči z Divize (99 účast.) + hráči z Okresního přeboru (15 účast.). 


Osmnácté kolo fantasy bylo průměrově tím nejkvalitnějším v této sezóně. Byl překonán průměr z sedmého kola, který činil 62 bodů/hráč. Nyní průměr na kouče z 313 hráčů Ligy bláznů činil 66,4 FB. 

Mnozí jste tušili z INFO článku k 19. kolu, že díky mravenčí práci Fandy Řezáče, bude v žebříčku započítán nováček Ligy bláznů Vojta Hanzlík. Tento hráč z Okresního přeboru řádně rozčeřil stojaté vody LB a je vidět, že se máme co učit. Možná to mnohé z vás nabádá k sledování jeho videa, kde ty body bere a jak to dělá.

Raketový start Vojty Hanzlíka, především díky zisku 119 bodů v posledním kole, jej vystřelil do čela žebříčku o tři body před Jirku Kobližku. Třetí v pořadí letošního podzimu je Patrik Maňák se ztrátou šesti bodů. Odkaz na žebříček a celkové pořadí všech 313 hráčů naleznete níže.

zlb-18-1.jpg


eplb3.jpg

Každé kolo se nyní zmiňuje, že se bojuje se o 96 míst v EPLB ( INFO o soutěži >> ZDE ) a je hodně otevřené, kdo se asi bude účastnit a hrát Champions League? Kdo bude hrát Evropskou ligu? Kdo se nyní pohybuje v pásmu účasti pro Konfereční ligu? Vše ale ukazuje a napovídá aktuální Žebříček Ligy bláznů a pořadí týmů. Pořadí všech 313 hráčů naleznete v podrobné google tabulce >> zde

(pirates)