Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ z české Fantasy, po 17. kole F:L

O aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

zebricek-3v_200.jpg

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů, má nový rozměr zájmu a sledovanosti, díky boji o účast v pohárech. Až do 21. kola se bojuje o 96 míst v Evropských pohárech Ligy bláznů (EPLB). Trochu do ústraní je tak na chvíli upozaděn boj o konečné umístění v žebříčku této sezony, kde se bojuje o 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA 2024/25. 

V žebříčku naleznete nejen celkové body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro pořadí, ale i detailní body z každého kola této sezóny. Je zde celkem 312 koučů a jejich týmy z limitovaných skupin 1. liga (29 účast.), 2. liga (54 účast.), 3 liga (116 účast.) + hráči z Divize (99 účast.) + hráči z Okresního přeboru (14 účast.). 


Sněhová nadílka zaskočila nejedno ligové utkání 17. kola, spíš se nehrálo než hrálo. Zaskočilo to i většinu koučů fantasy neb sestavy měli připravené na všechny zápasy. Nezachránila to ani středeční dohrávka. Průměr na kouče z 312 hráčů Ligy bláznů činil toto kolo pouhých 29,5 FB. 


I přes hubený bodový zisk udržel první místo v žebříčku Jiří Kobližka. Jeho náskok před druhým Patrikem Maňákem se však smrsknul na 15 bodů. Ze třetí na sedmou pozici klesl Marcel Dužík, jeho místo zaujal nově Jirka Drha.

zlb-17-1.jpg

Nejlepší hráč z naší komunity Jirka Kobližka je v celorepublikovém měřítku na sport.cz s 905 body na 5. místě z počtu 21854 hráčů fantasy v ČR.


eplb3.jpg

Jak je zmiňováno v článku výše, bojuje se o 96 míst v Evropských pohárech ( INFO o soutěži >> ZDE ). Kdo asi bude hrát Champions League? Kdo bude hrát Evropskou ligu? Kdo se nyní pohybuje v pásmu účasti pro Konfereční ligu? Ukazuje a napovídá aktuální Žebříček Ligy bláznů a pořadí týmů v google tabulce >> zde

(pirates)