Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ z české Fantasy, po 15. kole F:L

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů, v němž se na podzim bojuje o 96 míst do Evropských pohárů Ligy bláznů (LM, EL a KL startuje na jaře 2024) . V konečném pořadí sezóny se bojuje o 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA 2024/25. V průběžném žebříčku naleznete nejen body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro pořadí v našem žebříčku ale i body z duelů, odečtené body za nadstandardní nákupy a také počet bodů z vyhraných duelů. 

zebricek-3v_200.jpg

Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 


Nejednoduché 15. kolo čekalo na kouče fantasy, los F:L proti sobě poslal hned pět týmů z popředí tabulky. Každý očekával, jak si v F:L povedou účastníci evropských pohárů a kdo z hráčů se objeví v sestavách. 

Sigma výsledkový dárek Karlu Brücknerovi k jeho 84. narozeninám nedala a z vítězství se radovala Slavia. Velké výhry se na rozdíl od Olomouce dočkalo Slovácko v Plzni. Plzeň selhala a nenavázala na povedený výkon proti Slavii, čtyři góláky doma nedostala jedenáct let. Nelehký zápas s nabuzenými chachary zvládla Sparta a vydolovala v Ostravě tři body. Z nepohárových týmů vítězství slavila Mladá Boleslav v Pardubicích, Teplice v Budějkách a doma Bohemka proti Karviné. Doma výhru neslavili votroci, s Libercem se rozešli smírně. Domácí remízu však slavil Zlín, po odchodu Vrby pokračuje v čtyřzápasové sérii bez porážky. Jak se vše odrazilo ve vybojovaných bodech, vidíte níže.


Jirka Drha si splnil svůj cíl a probojoval se do čela průběžného pořadí, neb být nejlepším koučem je u něj více ceněno, než mistrovský titul v 1. lize. Druhý Jiří Kobližka má na svém kontě v žebříčku jen o bodík méně. Přeřazením na druhé místo přišel o suverenitu, která trvala nepřetržitě od 8. kola. Třetí pozice se neměnila, náleží nadále Patriku Maňákovi.

zlb-15-1.jpg


V TOP 30 je nyní celkem 9 koučů z první ligy, 10 koučů z druhé ligy, 1 kouč z třetí ligy a 10 koučů z Divize. Ve zveřejněném výběru výše je tabulka TOP 30, kompletní žebříček Ligy bláznů naleznete  >> zde

(pirates)