Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ z české Fantasy, po 10. kole F:L.

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů, v němž se bojuje o 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA 2024/25. V průběžném žebříčku naleznete nejen body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro pořadí v našem žebříčku ale i body z duelů, odečtené body za nadstandardní nákupy a také počet bodů z vyhraných duelů. 

Je zde 298 koučů a jejich týmy z limitovaných skupin 1. liga (29 účast.), 2. liga (54 účast.), 3 liga (116 účast.) + hráči z Divize (99 účast.). 



Toto kolo tentokráte žádný „bodostroj“ nebyl, neb většina koučů má v sestavě nejvíce hráčů ze Sparty, Slavie, Plzně, Sigmy, Slovácka, Boleslavi a Baníku. Plzeň hrála na Spartě, Baník v Olomouci a v těchto zápasech se moc fantasy bodů neočekávalo a taky nebylo. Vše podtrhla nulová potence Slávie v Teplicích a neškodné Slovácko v Jablonci. Situaci zachraňoval Baník, ale pěkná porce „góláků“ padla tam, kde to nikdo nečekal. Bylo to v zápase Karviná : Liberec, ale moc hráčů z těchto týmů v sestavách koučů nenajdete.   


Poslední čtyři kola vévodí žebříčku Jiří Kobližka s prvoligovým týmem ACSPraha17 (průměr 58,4 FB/kolo), přestože získal nyní jen 52 FB. Stále je mu v zádech druholigový Patrik Maňák s týmem Ahoj (průměr 56,1 FB/kolo), který se nyní vzdálil o 6 FB, neb vybojoval v 10. kole pouze 46 bodů. Třetí Jiří Drha s prvoligovým týmem FC Zorzz, také s 45 FB nezářil, ale třetí místo s průměrem 54,5 FB/kolo udržel.

V TOP 30 je 8 koučů z první ligy, 10 koučů z druhé ligy, 2 koučové z třetí ligy a 10 koučů z divize. Po desátém kole má v žebříčku již 29 koučů více jak 500 bodů. 

zlb-10-1.jpg



Ve zveřejněném výběru je tabulka TOP 30, kompletní žebříček Ligy bláznů s pořadím všech 298 koučů naleznete >> zde. 

(pirates)